сабота, февруари 27, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 09 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 09 02 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-02-09 08:30:002021-02-09 15:00:00Гевгелија улица Маршал Тито
  2021-02-09 09:00:002021-02-09 15:00:00Гостиварс.Беловиште делот кај гробиштата
  2021-02-09 08:30:002021-02-09 09:30:00Кумановоул.Доне Божинов - локалитет Средорек
  2021-02-09 11:00:002021-02-09 14:00:00ОхридБОЛНО:објектите од мостот до патот за манастир Св.Наум
  2021-02-09 09:30:002021-02-09 15:30:00Прилепдел од село Ропотово на влез од Прилеп - бензиска пумпа Медиопетрол и општинска зграда во Ропотово
  2021-02-09 11:00:002021-02-09 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Христо Татарчев - ул.22
  2021-02-09 09:00:002021-02-09 11:00:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: дел од ул.Горно Лисиче (пат за Долно Лисиче)
  2021-02-09 09:00:002021-02-09 15:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од ул.Бранко Заревски (меѓу пазарот и поштата)
  2021-02-09 09:00:002021-02-09 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: дел од ул. Боривое Милошевски помеѓу ул. Перо Наков и ул. Зенден Џемаил, дел од ул. Боривое Милошевски
  2021-02-09 10:00:002021-02-09 15:00:00СтругаОКТИСИ: дел од с.Октиси (Октиси краста)
  2021-02-09 09:00:002021-02-09 12:00:00Тетоводел од с.Доброште, во близина на спортската сала
  2021-02-09 12:00:002021-02-09 13:00:00Тетоводел од с.Порој во близина на Тими Метал
  2021-02-09 10:00:002021-02-09 14:00:00Штипнаселба Балканска
  2021-02-09 10:00:002021-02-09 14:00:00Штипделот што се напојува од ТС 10/0,4 8-мк км и ТС 10/0,4 Драгоево Пумпи, сите објекти на 8-ми км

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја