среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 08 08 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 08 08 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-08-08 08:002023-08-08 15:00Гостивардел од нас.Млаки
  2023-08-08 09:002023-08-08 14:00ДелчевоБЕРОВО: Филтер Станица, с.Ратево, с.Русиново, Владимирово, Суви Лаки, Сливница, Двориште, предаватели на Туртела
  2023-08-08 08:002023-08-08 11:00Кавадарцидел од ул.Охридска
  2023-08-08 09:002023-08-08 12:00Кочанис.Уларци делот околу реката и фабрика за канабис во с.Уларци
  2023-08-08 10:002023-08-08 12:00КумановоБУКОВЉАНЕ, РАМНО, ЦВЕТИШНИЦА
  2023-08-08 09:152023-08-08 15:30ОхридРЕСЕН: дел од с. Јанковец, с. Кривени, с. Лева Река, с. Крушје, Пумпи за вода с. Крушје, Предаватели Крушје, с. Златари, с. Сопотско, Компостара
  2023-08-08 06:302023-08-08 14:30Прилепул. Цена Џинорозот - до вкрстување со ул. Лазо Филипоски
  2023-08-08 08:302023-08-08 13:00Скопје Ѓорче ПетровКУЧЕВИШТЕ: Дел од с. Кучевиште (Изводот кон рудникот)
  2023-08-08 09:002023-08-08 12:00Тетоводел од с.Одри

  НАЈНОВИ ВЕСТИ