сабота, декември 10, 2022
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 08 06 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 08 06 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-06-08 08:30:002021-06-08 13:30:00ГевгелијаЃопчели, Црничани и Фурка
  2021-06-08 09:00:002021-06-08 12:00:00Гостивардел од ул.Павле Аврамовски
  2021-06-08 09:00:002021-06-08 15:00:00Гостивардел од ул.Кочо Зози
  2021-06-08 10:30:002021-06-08 14:30:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: град Македонски Брод, село Пласница, с. Ижиѓте, с. Сланско, с. Сувидол, с. Девич, с. Грешница, с. Локвица, с. Крапа, ХПП Крапа, с. Манастирец, с. Слатино
  2021-06-08 08:30:002021-06-08 14:00:00Кочанис.Грдовци
  2021-06-08 09:30:002021-06-08 15:00:00КочаниВИНИЦА: ул. Кочо Рацин, Жито Маркет, ул. Браќа Миладинови - објекти околу Автубуската станица, Казино Адмирал
  2021-06-08 09:00:002021-06-08 10:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: с. Дурачка Река, с. Дренак, с. Станци, место Бела Вода, нас. Маневци, место Калин Камен, с. БС
  2021-06-08 08:30:002021-06-08 13:30:00Кумановодел од ул.30 Јули, Стево Филиповиќ
  2021-06-08 08:30:002021-06-08 14:30:00Кумановодел од ул.Никола Тесла
  2021-06-08 09:00:002021-06-08 13:00:00Кумановодел од Ратко Митровиќ, дел од Ѓорче Петров под Магаџа, Бранко Радичевиќ, Веселин Маслеша
  2021-06-08 08:30:002021-06-08 11:30:00Кумановодел од Бејтеви ниви
  2021-06-08 10:00:002021-06-08 14:00:00ОхридРЕСЕН: дел од село Штрбово во Ресен, делот на селото кон езеро
  2021-06-08 09:00:002021-06-08 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Ул. Антоние Грубишиќ бр.2
  2021-06-08 13:00:002021-06-08 13:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Зградата на Бизнис Центар, На ул.Јордан Мијалков
  2021-06-08 09:00:002021-06-08 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Борис Сарафов
  2021-06-08 10:00:002021-06-08 15:30:00СтругаМал Папрадник и Голем Папрадник, с.Отишани, Џепиште, граничен премин Џепиште.
  2021-06-08 09:00:002021-06-08 15:00:00Струмицас.Конче, с.Дедино, с.Ракитец, с.Долни Липовиќ, с.Горни Липовиќ, с.Лубница, с.Габревци, с.Долни Радеш, Макпетрол-Лакавица, Пункт Јака Лакавица, БС Пожар
  2021-06-08 10:00:002021-06-08 14:00:00ШтипС.КАЛАПЕТРОВЦИ, КОШЕВО, ПОЧИВАЛО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја