петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 08 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 08 02 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-08 09:00:002022-02-08 15:00:00Гостивардел од с.Добридол-област кон автопат
  2022-02-08 10:00:002022-02-08 12:00:00Охриддел од ул. 7ми Ноември
  2022-02-08 09:00:002022-02-08 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Пинтија, дел од корисниците на ул.1520
  2022-02-08 08:30:002022-02-08 15:30:00Скопје АеродромДОЛНО ЛИСИЧЕ: ул.1 во Долно Лисиче, делот од пругите пред Драчево се до - ДИМ Маркет
  2022-02-08 09:30:002022-02-08 14:30:00Тетоводел од град Тетово, ул.Јане Сандански од стар Кам маркет до Болница
  2022-02-08 09:00:002022-02-08 13:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во нас.Вонвардарска на потег од Тетовски Универзитет кон с.Брвеница и фабрика Тетекс
  2022-02-08 09:00:002022-02-08 13:00:00Тетовоул.Вонвардарска

  НАЈНОВИ ВЕСТИ