вторник, септември 26, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 07 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 07 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-07 09:00:002021-12-07 14:00:00Битолакорисниците Акваленд, Зенго Доленци, с. Доленци, ХПП Кушница, с. Железнец, ХПП Г. Илино, Ниол Трејд, Космофон Доленци.
  2021-12-07 09:20:002021-12-07 11:20:00ВелесБАШИНО СЕЛО: потрошувачи од ТС Башино село 1, ул. Оливер Китановски, ул. Милан змијата, потрошувачи кон Папаз и река Вардар
  2021-12-07 10:00:002021-12-07 14:00:00Велесдел од ул. Илија Климкаров, дел од ул. Тодор Ацев, ул. Милан Страчковски
  2021-12-07 08:15:002021-12-07 15:00:00КумановоНас.Карпош Школо, дел около школо, Никуљски пат, кон бата, Цела Индустриска зона ул 100 - Бијана, Глечер, Терма лифт, Водан, Ѓоше млин, Јамико, Мега, Фраг Мак, Штус, Фишер Тихи, Јоцо Турс
  2021-12-07 09:30:002021-12-07 13:00:00Кумановокорисниците од Граничен премин Табановце
  2021-12-07 09:15:002021-12-07 12:30:00Скопје АеродромОРЕШАНИ: Дел од објектите во потегот помеѓу Орешани и Зелениково
  2021-12-07 11:00:002021-12-07 12:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул. Франк Харткорт Манинг, дел од ул. Ѓорѓи Димитров, зграда и објекти околу Тинекс, ул. 14 Декември бр.1 и 3, ОУ„Круме Кепески“
  2021-12-07 07:55:002021-12-07 15:30:00Скопје Васил ГлавиновВИЗБЕГОВО: Ул.Стар Качанички Пат (Хасан Приштина) од бензиска Макпетрол до Еуромак Азија, Дел од инд.зона Визбегово, ул. 2 Визбегово во реонот кај потрошувачите Стеком, Алпос, Дамекс, Суниленс, Елит софа салон за мебел, Јавордрво Скупи, Камел солар, Аликас, Алфа ТВ, Фитофарм, БКС Компани, Лето фоодс, Копенс Интернационал, Мега Ауто Партс, Еуро Лек, Еуро Грандс, Артинг и др.
  2021-12-07 09:30:002021-12-07 10:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ШУТО ОРИЗАРИ: Домаќинства на потегот од Гробиштата во Бутел кон улица Гвадалахара, Јуриј Розентел, Плачковица
  2021-12-07 11:00:002021-12-07 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Горно Нерези.
  2021-12-07 09:00:002021-12-07 15:00:00Тетоводел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат сред село кај џамијата, објекти кои се наоѓаат во македонското маало, објекти кои се наоѓаат од џамијата нагоре, објекти кои се наоѓаат на влез во селото
  2021-12-07 09:00:002021-12-07 11:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Вонвардарска на патот за с.Брвеница
  2021-12-07 10:00:002021-12-07 14:00:00ШтипС.ДОЛНИ БАЛВАН
  2021-12-07 08:00:002021-12-07 15:00:00ШтипШАШАВАРЛИЈА: дел од нас.Св. Недела, с.Шашаварлија, Почивало, Никоман, Кошево и Калапетровци

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја