четврток, јули 25, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 06 09 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 06 09 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-09-06 09:15:002022-09-06 14:30:00БитолаТС: с. Брод, Сливица, Добровени, Скочивир и фарма Старо село
  2022-09-06 08:15:002022-09-06 16:00:00БитолаТС: с. Орле, Маково и с. Рапеш
  2022-09-06 09:00:002022-09-06 11:00:00ПрилепНаселба Кишовица, Затворот, Пречистителна станица
  2022-09-06 08:30:002022-09-06 15:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Мариовска, ул. Марко Орешковиќ
  2022-09-06 08:00:002022-09-06 15:00:00Скопје Аеродромм. В. Селиште
  2022-09-06 09:00:002022-09-06 11:00:00Скопје Васил Главиновул. Киро Димушков од бр.35 до бр,41 и од бр.48 до бр.54
  2022-09-06 09:00:002022-09-06 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од потрошувачите на ул.Алжирска.
  2022-09-06 09:00:002022-09-06 13:00:00Струмицас. Свидовица, Водни пумпи за с. Свидовица и с. Муртино
  2022-09-06 09:00:002022-09-06 14:30:00ТетовоСтопанска Банка, Лирак, Адмирал казино, Охридска Банка, Рима,Социјално, салони А1 и Т хоме, дел од ул. Илирија, дел од Ј. Сандански, дел од Илинденска, дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во центар од салонот на Мобимак до хотел Лирак
  2022-09-06 08:30:002022-09-06 10:40:00Тетовос. Глоѓи, Јанчиште, Туденце, Копанце, Вратница, Старо Село, Орашје, Јажинце, Лешок, с. Доброште, Непроштено, Раотинце, Слатино, Подбреге, Прешовце, Јегуновце, Беловиште, Одри, Нераште

  НАЈНОВИ ВЕСТИ