четврток, март 23, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 06 07 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 06 07 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-07-06 08:00:002021-07-06 11:00:00Битоладел од с. Логоварди
  2021-07-06 08:00:002021-07-06 11:00:00Гевгелијас.Смоквица и с.Милетково како и Каменолом Прдејци, Ботаник, Бензински пумпи РТ транс 1 и РТ транс 2, Космофон Смоквица и Пумпна станица Смоквица
  2021-07-06 09:00:002021-07-06 15:30:00Гостиварс.Неготино (пат за с.Калиште) - за време на прекин, с.Неготино, с.Сенокос, с.Градец, с.Калиште, с.Ломница, с.Ѓурѓевиште (краткотрајно)
  2021-07-06 10:00:002021-07-06 12:30:00Делчевос.Турија, с.Илиово, с.Полето, Ветрен, с.Драмче, Витановци, с.Селник, с.Бигла, с.Очипала
  2021-07-06 11:00:002021-07-06 14:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: населба Горкачка
  2021-07-06 08:30:002021-07-06 15:00:00КочаниВИНИЦА: ул. Кочо Рацин, ул. Ѓорче Петров, ул. Раде Кратовче, ул. Браќа Миладинови (објектите околу Автобуската станица)
  2021-07-06 08:00:002021-07-06 13:00:00КумановоОРАШАЦ: дел од Орашац - Кантон
  2021-07-06 08:00:002021-07-06 14:00:00Кумановодел од Ајдучка чешма
  2021-07-06 09:00:002021-07-06 13:00:00Скопје АеродромУл. Мите Богоевски подулица 1 куќни броеви од 1 до 10, дел од ул.Божидар Рајковиќ
  2021-07-06 07:30:002021-07-06 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.163 во населба Крњево, ул.164 во населба Крњево, ул.Хусеин Бајрам во населба Крњево, ул.165 во населба Крњево
  2021-07-06 09:00:002021-07-06 13:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: Палмиро Тољати, Велково Меанче, Гостилница Јато и Сервис Колевски
  2021-07-06 09:45:002021-07-06 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Орман
  2021-07-06 12:00:002021-07-06 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ШУТО ОРИЗАРИ: ул.Македонско косовска бригада ул.44 и дел од ул.Гвадалахара
  2021-07-06 11:30:002021-07-06 13:30:00Струмицазгради на ул.Ристо Ќурчиев
  2021-07-06 09:30:002021-07-06 11:30:00Струмицадел од ул.Светозар Марковиќ , ул.Кожув, ул.Огражден, ул.Белградска, ул.15-ти Мај, ул.Димитар Влахов
  2021-07-06 09:00:002021-07-06 13:00:00Тетовос.Селце, долното маало во с.Селце
  2021-07-06 09:30:002021-07-06 14:30:00ШтипНАСЕЛБА БАЛКАНСКА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја