понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 06 06 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 06 06 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-06-06 09:302023-06-06 14:30БитолаТС: г. и д. Дивјаци, ХПП Жаба, Арилево и Пуста Река
  2023-06-06 08:302023-06-06 12:00Гостиварул.Балиндолска, ул.Илија Антески Смок, дел од ул.Беличица (област кај пат за балиндол), дел од ул.Младен Симоноски
  2023-06-06 12:302023-06-06 15:00Гостиварс.Д.Бањица-област на центар и кај врбјанците
  2023-06-06 09:002023-06-06 12:00Кичевосело Лешница
  2023-06-06 09:102023-06-06 15:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: с. Горно Зркле, Лупште
  2023-06-06 09:302023-06-06 13:00КочаниВИНИЦА: објект на АРМ на м.в Лисец
  2023-06-06 09:252023-06-06 11:30КумановоБабин дол, дел околу градски гробишта
  2023-06-06 09:302023-06-06 13:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: село Буковиќ, село Ласкарци, село Паничари, село Раовиќ
  2023-06-06 09:302023-06-06 15:00Струмицаул.Благоја Јанков Мучето бр.12- зграда
  2023-06-06 09:002023-06-06 14:30Тетоводел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат кај школото и кај џамијата во центар на селото
  2023-06-06 09:202023-06-06 14:30ТетовоКултурниот Дом Иљо Антевски Смок и сите придружни објекти
  2023-06-06 10:002023-06-06 14:00ШтипРАДАЊЕ: ТС: ТАШКОВ МИТЕ,БЛАЖО САНДЕВ, С.РАДАЊЕ, ГАБЕР И ОЏАЛИЈА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ