петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 05.03.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 05.03.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-03-05 08:452024-03-05 14:50Битолас.Брусник, Вили во околината на с.Брусник, Чифлик Винарија, ТС Шафкула
  2024-03-05 09:302024-03-05 14:00ВелесДел од корисниците во месноста викана Локва
  2024-03-05 08:452024-03-05 09:30Велесдел од корисниците на ул.Андон Шурков, Мирана, Пелагонија, Талкова, Младост
  2024-03-05 09:002024-03-05 11:00Гостиварул.Железничка, мал дел од ул.Мара Угриновска (делот околу автобуската станица)
  2024-03-05 12:002024-03-05 14:00Гостиварул.Панче Попоски, ул.Кеј Братство единство
  2024-03-05 09:002024-03-05 12:00Кочаниул. Лазар Андонов
  2024-03-05 10:002024-03-05 17:00ОхридРЕСЕН: делот на Преспа од реонот м.в Црвен, па се до граничен премин Маркова нога. Опфатени населени места Црвен, Козјак, Горна и Долна Бела црква, Езерани, Подмочани, Грнчари, Рајца, Асамати, Претор, Сливница, Арвати, Крани, Штрбово, Наколец, Љубојно, Брајчино, Долно Дупени и сите индустриско-угостителски објекти во наведените реони.Мали хидроелектрани во Брајчино и Арвати.
  2024-03-05 09:302024-03-05 11:00Скопје Васил ГлавиновМАРИНО: дел од Марино и Белимбегово

  Краткотрајни прекини во период од 09:30- 09:45 и од 11:00 до 11:15 на дел од населено место Марино и Белимбегово
  2024-03-05 09:002024-03-05 15:00Скопје Ѓорче ПетровМИРКОВЦИ: корисниците од с.Кучевиште, с.Побожје, с.Бродец, с.Малино, с.Танушевци, с.Брест
  2024-03-05 09:002024-03-05 13:00Скопје Ѓорче ПетровСАРАЈ: Дел од ул.Сарај
  2024-03-05 09:002024-03-05 14:00Тетоводел од корисниците на ул. Вонвардарска
  2024-03-05 10:002024-03-05 13:00ШтипПВПП КИТ-ГО ТРИ ЧЕШМИ, ПВПП ВИТ ТРИ ЧЕШМИ, ПВПП ВИЕ ТАРИНЦИ, ПВПП ДОЛНИ БАЛВАН ФОРТУНА, ПВПП БИХ САРЧИЕВО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ