сабота, февруари 27, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 03 11 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 03 11 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-11-03 10:00:002020-11-03 12:00:00Велесдел од Васа Кошулчева, дел од АСНОМ
  2020-11-03 08:30:002020-11-03 14:30:00Делчевос. Владимирово
  2020-11-03 10:00:002020-11-03 11:00:00Кавадарцис.Тремник
  2020-11-03 08:30:002020-11-03 16:30:00Кичевосело Зајас Челиковци, село Колари, село Букојчани, Зајас железничка станица, дел од село Зајас Џума
  2020-11-03 08:00:002020-11-03 14:30:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА, ул.Ацо Шопов, дел од нас. Бегови Бавчи, с.Лозаново, нас.Лозаново
  2020-11-03 08:10:002020-11-03 14:30:00Кратовонас.Грмаѓе.
  2020-11-03 09:00:002020-11-03 15:00:00ОхридАРБИНОВО: Репетитори мобилни телефонии Славеј Планина, с.Издеглавје, с.Сларино, с. Оздолени, с.Сошани, Лактиње, Годивје, Врбјани, Арбиново, Сливово, Турје, Мраморец
  2020-11-03 09:30:002020-11-03 15:30:00Прилепс.Долгаец, с.Маргари, с.Зрзе, Репетитори Мобимак, Манастир Зрзе
  2020-11-03 09:00:002020-11-03 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Дел од ул.Антон Панов бр.7, 7a, 33,10, 8, 6, Дел од ул.Славе Деловски, бр.15,13,11,9,7,18,16,14,12,10
  2020-11-03 09:00:002020-11-03 14:00:00Скопје АеродромДОЛНО ЛИСИЧЕ: Дел од ул.Пат за Долно Лисиче
  2020-11-03 09:00:002020-11-03 12:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: Дел од улица Иван Манолев и дел од ул. Рокомија Куќи 57А-Б -59А-Б
  2020-11-03 09:00:002020-11-03 15:00:00СтрумицаКОНЧЕ: с.Ракитец, с.Долни Липовиќ и с.Горно Липовиќ и мв.Пожар
  2020-11-03 09:30:002020-11-03 12:00:00ТетовоДОБРОШТЕ: дел од селото околу школото
  2020-11-03 08:30:002020-11-03 14:00:00Штипдел од нас Македонка

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја