понеделник, ноември 28, 2022
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 03 08 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 03 08 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-08-03 08:30:002021-08-03 09:30:00ГевгелијаРисто Фаршинин ( Од Семафорите до Музичкото училиште ), Самоилова, Мирче Ацев и Ѓоко Тутушев
  2021-08-03 09:00:002021-08-03 15:00:00Гостиварс.Форино, делот под џамијата, кај гробиштата
  2021-08-03 08:15:002021-08-03 13:15:00Кратовос.Метежево, с.Огут и дел од с.Градец.
  2021-08-03 08:30:002021-08-03 14:00:00КумановоРУЃИНЦЕ: Без ел.енергијаке бидат корисници од с.Облавце, Сув Ора, Руѓинце, Карпино, бензинска Виена Петрол
  2021-08-03 10:00:002021-08-03 11:30:00ОхридРЕСЕН: дел од село Јанковец, делот на селото кај селските гробишта
  2021-08-03 12:30:002021-08-03 14:30:00ОхридРЕСЕН: дел од село Царев Двор, делот на влезот од селото од страната на Ресен
  2021-08-03 08:30:002021-08-03 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Орце Николов потегот од општина Центар до ул. Костурски Херои ( броеви од 109-121)
  2021-08-03 07:30:002021-08-03 14:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: ул. Александар Урдаревски, ул. Петар Манџуков, Деловни објекти околу пазарче Бутел, ул. Бетовенова
  2021-08-03 08:35:002021-08-03 11:35:00Стругас.Прискупштина
  2021-08-03 12:00:002021-08-03 15:30:00Стругас.Јабланица и с.Лакајца
  2021-08-03 08:00:002021-08-03 13:00:00Струмицадел од с.Куклиш
  2021-08-03 07:30:002021-08-03 15:30:00ТетовоРАДИОВЦЕ: дел од с.Радиовце

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја