недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 03 05 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 03 05 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-05-03 09:00:002022-05-03 16:00:00Кичеводел од корисниците од населба Иванидол (ул. Тренко Тасески)
  2022-05-03 08:30:002022-05-03 14:30:00ОхридТрговски објект за плочки и санитарна опрема ЕМАКС на ул.15ти Корпус
  2022-05-03 09:00:002022-05-03 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Христо Татарчев - 15, ул.Христо Татарчев - 1 (објект меѓу Унилукс и Метекс), ул.Христо Татарчев - 13, објекти „Енерго системи“ и “Скендеровски“ кај нов кружен тек К.Вода

  НАЈНОВИ ВЕСТИ