понеделник, март 8, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 01 12 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 01 12 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-12-01 08:00:002020-12-01 08:30:00Гостиварс.Калиште, с.Ѓурѓевиште, с.Ломница, с.Горјане, с.Сенокосе, с.Добридол, с.Неготино, с.Топлица, с.Градец
  2020-12-01 09:00:002020-12-01 15:00:00Гостиварод 09ч до 15ч: трговски центар Де јуре

  од 12ч до 15ч: ул.Никола Парапунов-област од џамијата нагоре, ул.Илинденска- област кај поштата и џамијата.
  2020-12-01 13:00:002020-12-01 15:00:00КавадарциРосоман, Манастирец, Рибарци и Сирково
  2020-12-01 09:30:002020-12-01 14:30:00КавадарциФруса Чедимирова, 8-ми Март, Народен фронт
  2020-12-01 10:00:002020-12-01 13:00:00Кичевосело Колибари, дел од село Длапкин Дол
  2020-12-01 09:00:002020-12-01 11:30:00Прилепул.Бидимаж, Дел од Бул.Гоце Делчев кај новата автобуска станица
  2020-12-01 12:00:002020-12-01 14:30:00Прилепул.Кузман Јосуфоски Питу кај Тутунски Комбинат, ул.Пере Тошев
  2020-12-01 11:30:002020-12-01 16:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул. Иван Мажураниќ
  2020-12-01 09:00:002020-12-01 15:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од ул.Киро Фетак - 1
  2020-12-01 09:00:002020-12-01 11:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул. Ѓорѓи Динката од бр. 34 до бр. 38, ул. Герника од бр. 1 до бр. 15
  2020-12-01 09:00:002020-12-01 13:00:00Стругадел од Маршал Тито бр.222
  2020-12-01 09:00:002020-12-01 16:00:00СтрумицаКОНЧЕ: мв.Пожар, с.Ракитец, с.Долни Липовиќ, с.Горно Липовиќ

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја