среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 01 08 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 01 08 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-08-01 09:102023-08-01 14:00ДелчевоБЕРОВО: Лаката, Св.Богородица, Абланица, Беровско Езеро, Линако, Аурора, ХЕЦ Клепалска река, Космофон Беровско Езеро, Мобимак Фета, Шумски рибарни, Пипонски колиби
  2023-08-01 08:002023-08-01 16:00Прилепул.Пенка Котеска-дел, ул.Борка Талески-дел, ул.Цена Џинорозот, ул.Владо Стојаноски, ул.Благоја Стојаноски,ул.Добре Иваноски-дел, уч.Прохор Пчински-дел, ул.Борка Медарот-дел, ул.Круме Спиркоски-дел
  2023-08-01 06:302023-08-01 10:30Скопје Васил ГлавиновСТАЈКОВЦИ: дел од ул.11, дел од ул.18, ул.54, ул.56, ул.58 и ул.60
  2023-08-01 09:002023-08-01 14:00Тетоводел од с.Нераште, објекти кои се наоѓаат од школото кон горниот дел на селото
  2023-08-01 12:002023-08-01 13:30ТетовоСТЕНЧЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ