понеделник, март 8, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 24 11 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 24 11 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-11-24 11:00:002020-11-24 13:00:00Битолас. Породин.
  2020-11-24 08:30:002020-11-24 16:30:00Битолас. Доленци, с. Железнец, Зенго Доленци, Акваленд, ХПП Кушница, ХПП Големо Илино, Ни Ол Трејд и Космофон Железнец со околните стопнски и не стопански објекти.
  2020-11-24 10:00:002020-11-24 15:30:00Битолас. Смилево.
  2020-11-24 08:55:002020-11-24 14:00:00ГевгелијаКованец, Серменин, Конско, Хума, Смрдлива вода, Ски Центар, ХПП Актуел и Базна станица Мобимак с.Хума.
  2020-11-24 08:30:002020-11-24 15:00:00ГостиварГОСТИВАР: с.Тумчевиште, с.Форино, с.Чегране, с.Корито.
  2020-11-24 09:30:002020-11-24 14:30:00ДелчевоМАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА: дел од ул-те Осоговска и Каменичка.
  2020-11-24 08:30:002020-11-24 15:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: дел од ул.Ѓорче Петров, дел од ул.Гоце Делчев ул.Кочо Рацин ул.Сремски Фронт и дел од ул.Партизанска.
  2020-11-24 10:00:002020-11-24 13:00:00КочаниКОЧАНИ: ул. Страшо Ербапче (дел) ул. Милан Зеџар (дел), ул. 22 ри Октомври (дел), ул. Коле Неделков (дел), ул. Ленинова (дел), ул. Димитар Влахов (дел), ул. Страшо Пинџур (дел).
  2020-11-24 08:00:002020-11-24 13:00:00КратовоКРАТОВО: без напојување со ЕЕ ќе биде центарот во Кратово.
  2020-11-24 11:00:002020-11-24 18:00:00ОхридОХРИД: излез на с.Лескоец кон с,Косел, Скребатска Маала, дел од Лескоец околу маг. пат, центар на с.Лескоец, Пошта, ОУ В.Питошески, Дом на култура.
  2020-11-24 10:50:002020-11-24 15:30:00ОхридОХРИД/0 с.Опеница, с.Расино, с.Сирула, с.Куратица, с.Завој, с.Свињишта, с.Речица и с.Плаќе.
  2020-11-24 10:50:002020-11-24 15:00:00ОхридОХРИД: с.Косел и бетонска база Гранит, с.Лескоец од центар кон с.Скребатно, с.Скребатно.
  2020-11-24 11:00:002020-11-24 13:00:00Охриддел од с.Ливоишта.
  2020-11-24 10:00:002020-11-24 12:00:00ПрилепПРИЛЕП: с.Крушеани, с.Обршани, с.Пашино Рувци, с.Боротино, с.Бела Црква.
  2020-11-24 09:00:002020-11-24 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: зграда на ул.Борка Талевски бр.26
  2020-11-24 13:30:002020-11-24 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: дел од ул.Мраморец, дел од ул.Белишка.
  2020-11-24 08:30:002020-11-24 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: дел од Волково, објектите на Гранит, Водостопанство Вардар, Нато, Магента, Техника.
  2020-11-24 09:00:002020-11-24 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од корисниците на ул. Митрополит Теодосиј Гологанов во близина на објектите со парни броеви 72 и 74, дел од корисниците на ул. Њуделхиска, дел од корисниците на ул. Анкарска и дел од корисниците на ул. Атинска.
  2020-11-24 09:00:002020-11-24 10:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Детска градинка ,, Росица,, , секретеријат за ,, ОНО, ул.Исаија Маџоски зграда 32, 34, 36, 38, 29.
  2020-11-24 12:00:002020-11-24 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: ул.Стева Филиповиќ зграда 2 , зграда 4.
  2020-11-24 10:30:002020-11-24 11:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: дел од ул.Веле Марков.
  2020-11-24 09:00:002020-11-24 16:00:00СтрумицаКОНЧЕ: с.Ракитец, с.Долни Липовиќ, с.Горно Липовиќ и мв.Пожар.
  2020-11-24 09:05:002020-11-24 10:05:00Тетовос.Стенче, с.Милетино, долни и горни Челопек, с.Теново, с.Блаце, с.Волковија.
  2020-11-24 09:30:002020-11-24 14:00:00ШтипШТИП: реон Ветеринарна, дел од ул.И.Р.Лола, Вардарска, Пиринска.

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја