сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 31 08 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 31 08 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-08-31 10:00:002022-08-31 12:00:00ВелесУл. 11ти Октомври 9/2
  2022-08-31 09:00:002022-08-31 15:00:00Гостивардел од корисниците во нас.6-та Зона Гостивар.
  2022-08-31 09:00:002022-08-31 13:00:00Гостивардел од ул.Момир Маркоски
  2022-08-31 09:00:002022-08-31 12:00:00Гостивардел од ул.Илинденска кај Асани Компани
  2022-08-31 09:30:002022-08-31 15:00:00КавадарциЦРВЕНИ БРЕГОВИ: Пепелиште, Криволак, Црвени Брегови, Курија, Криволачки Лаки, Кукуричани
  2022-08-31 08:15:002022-08-31 15:00:00Кичевос.Другово, нас.Горица, Манастир Св.Пречиста с.Манастирско Доленци, с.Белица, с.Козица, с.Брждани, с.Свишишта, с.Подвис, с.Лавчани, с.Добреноец, с.Јаорец, с.Бигор Доленци, Техника Плинара, Гранит, Керамички ХПП Белица ХПП Студенчица ХПП Добреноец Пречистителна Станица, Стара Централа и Фарма Јонче
  2022-08-31 09:00:002022-08-31 11:00:00Кумановокорисниците од Моша Пијаде
  2022-08-31 07:50:002022-08-31 14:30:00КумановоЧЕТИРЦЕ: Воен објект во с.Четирце (ветеринарна станица)
  2022-08-31 09:00:002022-08-31 13:00:00ПрилепВикенд населба над вештачкото езеро
  2022-08-31 10:00:002022-08-31 14:00:00ПрилепДве Стени, Кокре, Кален
  2022-08-31 09:00:002022-08-31 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Прашка
  2022-08-31 09:00:002022-08-31 15:00:00СтрумицаДел од с.Босилово
  2022-08-31 10:00:002022-08-31 12:30:00ТетовоПОРОЈ: фабрика Микели од ТС 119467

  НАЈНОВИ ВЕСТИ