сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 29 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 29 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-29 08:45:002021-12-29 15:00:00Гостиварс. Сенокос на излез, с. Горјане, с. Неготино, с. Градец, с. Сенокос - краткотрајно
  2021-12-29 09:30:002021-12-29 15:00:00КочаниСоцијална зграда во населба Драчевиќ
  2021-12-29 08:00:002021-12-29 15:30:00КратовоОпштина Ранковце, поточно објектите покрај главниот пат за Радибуш, објектите околу Полиција и пожарна.
  2021-12-29 09:00:002021-12-29 13:00:00Скопје Аеродромдел од с.Градовци
  2021-12-29 09:00:002021-12-29 14:00:00Скопје Аеродромул. Востаничка, помеѓу ул. Славејко Арсов и ул. Црниче, ул. Партениј Зогравски, помеѓу ул. Црниче и ул. Димитар Беровски, ул. Црниче, помеѓу ул. Партениј Зогравски и ул. Рислски Конгрес, ул. Димитар Беровски, помеѓу ул. Црниче и ул. Партениј Зогравски, ул. Славејко Арсов, помеѓу ул. Востаничка и ул. Димитар Беровски, дел од ул. Белградска, куќите помеѓу инфективна и психијатрија
  2021-12-29 09:00:002021-12-29 15:00:00Струмицадел од ул. Ана Поцкова, дел од ул. Маршал Тито, дел од ул. Илинденска, ул.6-ти Ноември, дел од ул. Киро Донев, дел од ул. 22 Октомври, дел од ул. 15ти Корпус

  НАЈНОВИ ВЕСТИ