недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 28 09 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 28 09 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-09-28 08:00:002022-09-28 15:00:00Битоласелото Древеник и предавателот Космофон Древеник
  2022-09-28 09:00:002022-09-28 15:00:00Битолакорисниците на ул.Стрчин
  2022-09-28 11:00:002022-09-28 13:00:00Битолаулиците: Ристо Кавалиновски, Милан Петрески, дел од Борислав Радосавлевиќ, Јонче Мурчевски
  2022-09-28 09:00:002022-09-28 13:00:00Кочаниул. Искра во нас. Усова Чешма
  2022-09-28 07:30:002022-09-28 14:30:00КратовоШОПСКО РУДАРЕ, КОЊУХ, ВАК'В, ТУРАЛЕВО, СЕКУЛИЦА, ДИМОНЦЕ, ФИЛИПОВЦИ, ТАТОМИР, ЖИВАЛЕВО, ЖЕЛЕЗНИЦА, ТОПОЛОВИЌ
  2022-09-28 07:50:002022-09-28 15:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: нас.Пашина Воденица, ЖИДИЛОВО:нас.Дервен, нас.Самоков, нас.Плажа
  2022-09-28 08:00:002022-09-28 14:30:00КумановоТАБАНОВЦЕ: с.Сопот, с.Табановце и с.Воиновиќ
  2022-09-28 08:15:082022-09-28 16:30:08Прилепс. Никодин, Манстир Никодин, с. Ракле, с. Топлица
  2022-09-28 09:30:002022-09-28 14:00:00ПрилепДОЛНЕНИ: с.Вранче, с.Кутлешево, с.Бело Поле, с.Средорек
  2022-09-28 09:00:422022-09-28 14:30:42Скопје АеродромПРИПОР: ул. Христо Татарчев 23
  2022-09-28 08:00:002022-09-28 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Дел од ул.Загребска
  2022-09-28 09:00:002022-09-28 12:00:00Скопје АеродромГорно Соње, дел од место викано Под Брег
  2022-09-28 08:30:002022-09-28 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровКорисниците од средно Водно, врв Водно, Горно Нерези и Крушопек
  2022-09-28 09:00:002022-09-28 16:00:00СтругаДЕБАР: Граничен премин Блато, Бањи Баниште, Баништа Лика, Касарна, с.Аме, с.Кривци, с.Селокуќи, ТС И. Еребара,с .Спас.
  2022-09-28 11:00:002022-09-28 13:00:00СтругаДЕБАР: сите села од Реканскиот крај кои се напојуваат од 35/10 ТС Јанче.
  2022-09-28 10:00:002022-09-28 13:00:00Струмицадел од корисниците на с.Добрашинци приклучени на стара трафостаница на влез во село
  2022-09-28 09:00:002022-09-28 15:00:00СтрумицаБАНСКО: дел на влез во с.Банско кон школо
  2022-09-28 08:09:442022-09-28 08:09:44Штипдел од ул.Хо Ши Мин

  НАЈНОВИ ВЕСТИ