среда, февруари 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 28 07 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 28 07 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-07-28 09:00:002021-07-28 12:00:00Гостиварс. Здуње (кон с. Лешница)
  2021-07-28 07:40:002021-07-28 14:40:00ДелчевоТуристичка населба Голак, воен објект
  2021-07-28 08:10:002021-07-28 14:00:00Кавадарцис. Прждево и с. Бесвица
  2021-07-28 08:00:002021-07-28 15:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА - ул. Моша Pијаде, ул. Партизанска
  2021-07-28 08:00:002021-07-28 15:00:00Кумановодел од нас. Вера Которка после бензинска Детоил
  2021-07-28 07:50:002021-07-28 14:00:00Охридс. Златари, Антени за мобилни, с. Сопотско, Компостара
  2021-07-28 10:00:002021-07-28 14:30:00Скопје Аеродромдел од ул. Рилски Конгрес, дел од ул. Виктор Иванович Григорович (Зеленгора), дел од ул. Востаничка, дел од ул. Кара Трифун
  2021-07-28 08:00:002021-07-28 14:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО - дел од ул. Ѓорѓи Војтех, ул. Гандиева
  2021-07-28 08:00:002021-07-28 14:00:00Стругас.Ростуше, с. Требиште, с. Велебрдо, с. Битуше.
  2021-07-28 08:30:002021-07-28 10:30:00СтрумицаРАДОВИШ - ул. Илија Алексов - земјен дел на канал со Раклиш
  2021-07-28 10:00:002021-07-28 12:00:00Тетоводел од Д. Палчиште
  2021-07-28 11:30:002021-07-28 12:30:00Тетовокорисниците од ТС Палчиште 1
  2021-07-28 09:00:002021-07-28 11:00:00Тетовос. Ларце, с. Добарце, с. Чифлик, Г. Лешница и Д. Лешница, дел од с. Желино
  2021-07-28 09:00:002021-07-28 12:00:00Тетовоул. К. Ј. Питу бр. 102

  НАЈНОВИ ВЕСТИ