среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 27 10 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 27 10 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-10-27 08:30:002021-10-27 15:00:00Битолаул. Солунска, Стив Наумов и Климент Охридски околу Камен мост и стара Болница
  2021-10-27 09:00:002021-10-27 15:00:00Велесс. Извор, нас. Јасеново и болница Јасеново, нас. и с. Владиловци, Крнино, Попадија, Смиловци и Степанци
  2021-10-27 04:30:002021-10-27 13:00:00Гевгелијаулица Јосиф Јосифовски од кружен ток Моински пат до Фудбалско игралиште Кожуф, М.Тито од кружен ток кон моински пат до раскрсница на улица Солунска, Ристо Бојмалиев и улица Ванчо Прке
  2021-10-27 08:45:002021-10-27 11:00:00Гостиварс.Неготино (центарот и делот кон с.Сенокос)
  2021-10-27 12:00:002021-10-27 14:00:00Гостиварс.Неготино ( покрај училиштето)
  2021-10-27 10:00:002021-10-27 12:00:00Гостиварс.Врапчиште, с.Зубовце, с.Врањовце, с. Ново Село - краткотрајно, с.Зубовце (на влез)
  2021-10-27 13:30:002021-10-27 15:00:00Гостиварс.Врањовце ( кај школото)
  2021-10-27 08:30:002021-10-27 15:30:00Гостивардел од с.Дебреше-област кај школо
  2021-10-27 09:00:002021-10-27 15:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: с.Брест
  2021-10-27 10:30:002021-10-27 12:30:00Кичево дел од населба Ложионица, ул. Борис Кидрич, 4-ти Јули, 11-ти Септември
  2021-10-27 09:00:002021-10-27 14:00:00КочаниГрадски кино Бели Мугри, ул. Тодосија Паунов ( од градското кино до кафана Два другара кај кружниот тек), ул. Кеј на Револуцијата (од мостот кај хотел Ледер до градското кино)
  2021-10-27 08:15:002021-10-27 14:15:00Кратоводел од с.Жидилово (м.в Дервен).
  2021-10-27 08:00:002021-10-27 14:00:00Кумановодел од ул.Ѓуро Пуцар Стари
  2021-10-27 08:30:002021-10-27 14:30:00КумановоАИК Оранжерии во с.Војник
  2021-10-27 09:35:002021-10-27 15:30:00ОхридРЕСЕН: дел од село Јанковец, во делот кај поранешен Монопол, бензиска пумпа Макпетрол Јанковец и во делот кај центарот, кај селските гробишта
  2021-10-27 09:30:002021-10-27 14:30:00ПрилепКРУШЕВО: Фирма Еуротек, Инен Декор, АМСМ
  2021-10-27 07:30:002021-10-27 12:30:00ПрилепКРУШЕВО: Водни пумпи Норово, Дел од улица ул.Киро Фетак, ул.Нико Доага
  2021-10-27 09:00:002021-10-27 13:00:00Скопје АеродромЗЕЛЕНИКОВО: дел од с. Градовци
  2021-10-27 10:00:002021-10-27 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул. Румена Хаџи Панзова, дел од ул. Мукос
  2021-10-27 09:00:002021-10-27 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Тетовска, дел од бул.Кочо Рацин во близина на средното училиште Корчагин
  2021-10-27 09:45:002021-10-27 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: дел од ул.Тиранска, дел од ул.Лука Геров, дел од ул.Пеклане, дел од ул.Шарпланинска
  2021-10-27 10:30:002021-10-27 12:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од потрошувачите на ул.Њу Делхиска и ул.Атинска
  2021-10-27 09:00:002021-10-27 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Објекти до ОК Хотел и ОК Хотел ( Ибис Хотел) на втор спрат во Т.Ц Олимпико на Бул.Митрополит Теодосиј Гологанов
  2021-10-27 11:30:002021-10-27 13:30:00Струмицакруг на поранешен Агроремонт Струмица, корисниците: Мултихем, ТВ Канал Вис и др.
  2021-10-27 09:00:002021-10-27 11:00:00СтрумицаТС Агропромет, мало стопанство, на излез од Струмица кон Дабиле, бензинска Иво, Ел-Пи, Елгранд, Автоперална Секулов и др.
  2021-10-27 09:00:002021-10-27 14:00:00Тетово ул.103 с. Долно Палчиште, корисниците кои се напојуваат од ТС Калник бр.294
  2021-10-27 10:00:002021-10-27 15:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ДЕЛ ОД УЛИЦА 25-ТИ МАЈ, НАСЕЛБА БЕЛ КАМЕН, ДЕЛОТ КОН М.В. КРУШКИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја