петок, март 5, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 27 01 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 27 01 2021

  ПочетокКраjЧасовиКЕЦАдреса
  2021-01-27 09:00:002021-01-27 15:00:00611 Тетоводел од с. Челопек, по главниот пат кон с. Милетино, на потегот од училиштето до патот за Горни Челопек и околината
  2021-01-27 09:00:002021-01-27 15:00:00611 Тетоводел од Челопек кон Циле Мало
  2021-01-27 10:00:002021-01-27 14:00:00411 Тетоводел од м. в. Деребој, с. Сараќино, индустриска зона Желино и наплатна рампа Желино, касарна Јеребино, с. Желино
  2021-01-27 10:00:002021-01-27 11:00:00112 ОхридВЕЛГОШТИ - од црква Св. Димитрија кон ул. Александар Турунџев
  2021-01-27 09:30:002021-01-27 15:30:00614 Прилепдел од село Ропотово
  2021-01-27 09:00:002021-01-27 13:00:00416 КумановоЧетирце, Карабичане, Табановце АИК, Никуљане, Челопек, Муталово, Алгуња
  2021-01-27 08:00:002021-01-27 12:00:00416 Кумановокорисниците од ул. Панче Пешев, Пелинска, 25 Февруари, дел од Доне Божинов, дел од Октомвриска револуција, Фетка Наскова
  2021-01-27 10:00:002021-01-27 13:00:00317 Штипс. Аргулица
  2021-01-27 10:00:002021-01-27 12:00:00222 Стругасите потрошувачи на с. Радолишта
  2021-01-27 10:15:002021-01-27 12:15:00222 Стругас. Велебрдо, с. Битуше, с. Требиште, Караула Битуше и ТС Ајдини
  2021-01-27 10:10:002021-01-27 12:00:00232 Делчевос. Саса, с. Костин Дол, с. Косевица, с. Луковица, с. Тодоровци, с. Моштица
  2021-01-27 12:00:002021-01-27 14:00:00232 Делчевос. Цера, делови од ул. Церска, с. Главовица, с. Дулица, Тачовско Маало и Стипцаре
  2021-01-27 08:00:002021-01-27 10:00:00239 Скопје Ѓорче Петровбул. Партизански одреди згр. бр. 149 (Порта Влае) влез 1 - дел од локалите
  2021-01-27 10:00:002021-01-27 13:30:00339 Скопје Ѓорче ПетровДел од с. Кондово

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја