четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 25 10 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 25 10 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-10-25 08:402023-10-25 14:00ВелесЧАШКА: Телеком Оморани, Ораов дол, Мокрени, Габровник, Козарска фарма Мокрени, Теово, Согле, Црешнево, Св.Богородица Согле, Монопол, Бистрица, Богомила, Нежилово, Ореше, Папрадиште, Чеплес
  2023-10-25 13:452023-10-25 15:00ВелесСела: Сојаклари,Кумарино,Мамутчево,Иванковци, Фирми: Алевадо Сојаклари,Уни Агро
  2023-10-25 08:202023-10-25 14:20Гостиварс.Добридол, с.Топлица. Поради работа на повеќе трафостаници (Добридол Дијаманти, Добридол Школо, Добридол Рами)
  2023-10-25 08:252023-10-25 15:00Гостиварс.Симница, с.Д.Ѓоновица, с.Г.Ѓоновица
  2023-10-25 10:002023-10-25 11:30Гостиварцело село Вруток
  2023-10-25 11:402023-10-25 13:00Гостиварс.Врбен, с.Кичиница, с.Нистрово, с.Ничпур, с.Сенце, с.Врбјани, с.Богдево, с.Бродец, с.Кракорница, с.Стрезимир, с.Маврово, с.Ниќифорово, с.Леуново, с.Трница, с.Беличица., с.Г.Волковија
  2023-10-25 08:002023-10-25 16:00КочаниТериторија на Општина Кочани - можни кратки прекини во напојувањето во период од 08:00h до 08:30h и од 16:00 до 16:30h
  2023-10-25 09:002023-10-25 13:00КочаниТериторија на Општина Чешиново - Облешево - кратки прекини во напојувањето од 09h до 13h.
  2023-10-25 09:302023-10-25 13:30КочаниВИНИЦА: казино Адмирал, ул. Кочо Рацин
  2023-10-25 08:002023-10-25 15:00Кратоводел од с.Трново.
  2023-10-25 09:002023-10-25 14:30Кратовос.Љубинци, Одрено и с.Опила.
  2023-10-25 09:302023-10-25 14:00Прилепс.Тројкрсти, с.Чепигово, с.Загорани, с.Веселчани, Градобитна станица Тополчани
  2023-10-25 09:002023-10-25 15:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Лазар Димитров
  2023-10-25 10:002023-10-25 13:00Скопје Васил ГлавиновВИЗБЕГОВО: ТС Њу Стар , ТС Ефес Трејд ,ТС Камп за азиланти, ТС Скендер, ТС Визбегово 1, ТС Визбегово 3, ТС Визбегово 5, ТС Визбегово 7, ТС Визбегово 8, ТС Визбегово 10, ВИЗБЕГОВО: Ул. 2, ул 3, ул. 5
  2023-10-25 09:002023-10-25 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Корисниците на ул.Анкарска, Ристо Равановски, Борка Талевски
  2023-10-25 09:002023-10-25 14:00СтругаЛАБУНИШТА: дел од корисниците кои се наоѓаат на влез во село Лабуништа и тоа Бензиската станица и околните деловни објекти покрај патот
  2023-10-25 09:302023-10-25 11:30СтругаФериште, Хотел Бисер, Мотел Фериште, Амза, Фериште Полиција, База Генти, Калишта
  2023-10-25 09:002023-10-25 14:00ТетовоМАЛА РЕЧИЦА: Објекти кои се наоѓаат на ул.170 од ул.Илинденска кон М.Речица(околу џамијата), нас.Расадиште, Објекти спроти Универзитет на Југоисточна Европа, ГОЛЕМА РЕЧИЦА: објекти кај Пирамида и Југо 45
  2023-10-25 11:002023-10-25 12:00ТетовоДОЛНО ПАЛЧИШТЕ: објект на Палпласт во с.Палчиште
  2023-10-25 08:302023-10-25 12:00ШтипС.ПАРНАЛИЈА И КУЧИЦА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ