недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 24 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 24 02 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-02-24 09:00:002021-02-24 12:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: централното градско подрачје во Македонски Брод
  2021-02-24 08:00:002021-02-24 15:30:00Кратовос.Шопско Рударе, с.Димонци, с.Коњух.
  2021-02-24 12:00:002021-02-24 14:00:00ПрилепПРИЛЕП: ул.5-та Прилепска бригада, ул.Октомвриска.
  2021-02-24 09:00:002021-02-24 11:00:00ПрилепПРИЛЕП: ул.Ножот, ул.Славеј планина, Дел од ул.Александар Македноски, ул.Јоска Јорданоски кај базентот.
  2021-02-24 09:00:002021-02-24 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Марко Орешковиќ - 2, дел од ул.Мариовска.
  2021-02-24 10:00:002021-02-24 11:30:00Скопје АеродромДОЛНО ЛИСИЧЕ: дел од ул.1 с.Долно Лисиче.
  2021-02-24 11:00:002021-02-24 16:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: ул.Илија Димовски Гоче бр.5 ,7, 9.
  2021-02-24 09:00:002021-02-24 12:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: дел од Бул. Македонско-косовска бригада(објектите околу Арена Петрол), Дел од Ул. Стојко Јовановски, дел од Лазар Личеноски, дел од ул.Пере Тошев (објектите околу Арена Петрол), Ул. Максут Садик , Ул. Прохор Пчински, Дел од Ул. Славеј Планина, дел од Ул. 380 (објектите околу Арена Петрол).
  2021-02-24 09:00:002021-02-24 15:00:00СтругаОКТИСИ: с.Октиси делот Октиси краста.
  2021-02-24 09:30:002021-02-24 13:30:00СтрумицаШИПКОВИЦА: с.Шипковица, шумската куќа и хотел Бел Камен.
  РАДОВИШ: Корисниците од место Бела Црква, бул.Александар Македонски корисниците на влезот кај БП Макпетрол, Фабриката Металпромет Радовиш, фабриката Флутингмак Радовиш, викендици на планина Плачковица место Козбунар.
  с.Штурово, с.Калаузлија, с.Смиланци, детско одмаралиште Плачковица и репетитори Телеком.
  2021-02-24 09:20:002021-02-24 14:30:00Тетовос.Ново Село Општина Боговиње, с.Селце Ќеч, Караула Мазрача.
  2021-02-24 08:00:002021-02-24 09:00:00ТетовоФАЛИШ: ТИРЗ Тетово, с.Фалише.
  2021-02-24 10:00:002021-02-24 12:00:00ШтипШТИП: ул.Борис Крајгер бр.54.
  2021-02-24 09:30:002021-02-24 14:00:00ШтипШТИП: НАСЕЛБА БАЛКАНСКА.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ