среда, февруари 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 23 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 23 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-23 10:00:002022-03-23 13:00:00Битоланас. Коле Канински
  2022-03-23 11:30:002022-03-23 14:30:00Велесдел од ул. Сараевска, дел од ул. Константин Бодев, дел од ул. Љубљанска, дел од ул. Андон Шулев, дел од ул. Тодор Јанев, дел од ул. Рилски Конгрес
  2022-03-23 07:50:002022-03-23 11:00:00Велесдел од ул. Партение Зографски, дел од ул. Мицко Козар, дел од ул. Белградска, дел од ул. Васил Главинов, дел од ул. Благој Ѓорев во близина на мало мовче
  2022-03-23 10:00:002022-03-23 14:00:00Гостиварс.Старо Чајле
  2022-03-23 09:45:002022-03-23 16:00:00Гостиварс. Србиново, с.Железна Река, с.Страјане, с. Падалиште, ХПП Падалишка река
  2022-03-23 08:30:002022-03-23 14:00:00Делчеводел од с. Будинарци (влез на селото)
  2022-03-23 08:00:002022-03-23 09:30:00КавадарциНЕГОТИНО -дел од ул. Индустриска
  2022-03-23 08:00:002022-03-23 16:00:00Кратовоул. Вера Јоциќ, ул. Гоце Делчев, ул. Никола Тесла, м. в. Цигански Лозија, м. в. Вршник
  2022-03-23 09:00:002022-03-23 11:00:00ПрилепМесност викано Калканица и Лазе Чешма на автопатот
  2022-03-23 08:30:002022-03-23 12:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Анастас Митрев и ул. Петар Ацев
  2022-03-23 09:00:002022-03-23 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровБРАЗДА, ул. 1 и околни улици
  2022-03-23 09:00:002022-03-23 14:00:00Скопје Ѓорче Петровул. Гиго Михајлоски бр. 1 и бр. 5, ул.Никола Тесла кула 1, книжара Бамби, ул. Иван Аговски зграда 1 и зграда 2, Бул. Партизански Одреди бр. 48, ул. Франклин Рузвелт бр. 51
  2022-03-23 08:45:002022-03-23 14:00:00Скопје Ѓорче Петровс. Глумово, Шишево и Матка
  2022-03-23 10:00:002022-03-23 13:00:00СтругаДЕБАР - бањите Баниште.
  2022-03-23 09:00:002022-03-23 14:00:00СтругаОКТИСИ
  2022-03-23 09:00:002022-03-23 15:00:00Струмицадел од с. Злеово
  2022-03-23 09:30:002022-03-23 15:00:00Струмицас. Баница, ДОБРЕЈЦИ, индустриска зона: Мебел 2000, Никомил, дел од с. Добрејци, Василевски пат, Нипром, Карло, Бомјански,Бресто, дел од индустриска зона „Север“ Струмица, 11-ти Септември, Татљатка, с. Водоча и фабрика „Силотер“
  2022-03-23 13:00:002022-03-23 15:00:00Тетоводел од с. Одри
  2022-03-23 10:00:002022-03-23 12:30:00Тетовос. Вратница, Беловиште, Првце, Одри и ХПП Одринска и Габровска река, дел од с. Одри, објекти кои се наоѓаат во македонското маало
  2022-03-23 10:30:002022-03-23 13:30:00Тетоводел од с. Радиовце, објекти кои се наоѓаат кај поштата, објекти кои се на влез од кај с. Милетино и објекти кои се кај џамијата
  2022-03-23 09:15:002022-03-23 15:00:00Тетовоул. Иво Лола Рибар кај пазарче, ул. Пролетерска и ул Вера Цири Вири
  2022-03-23 09:00:002022-03-23 11:00:00Тетоводел од с. Лешок,објекти кои се наоѓаат во центарот на селото кај детското игралиште

  НАЈНОВИ ВЕСТИ