понеделник, октомври 2, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 21 04 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 21 04 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-04-21 09:00:002021-04-21 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Евтим Сространов бр.16, 18, 20, 22; дел од ул.Димитар Мирасчиев бр.12, 14, 16, 18, 20.
  2021-04-21 09:00:002021-04-21 15:00:00ГостиварГОСТИВАР: дел од с.Добридол- област на влез десно.
  2021-04-21 07:30:002021-04-21 15:30:00Скопје Васил ГлавиновМАРИНО: дел од ул. 405,406,408,415; дел од ул. Мост Илинден.
  2021-04-21 08:00:002021-04-21 14:00:00КумановоКУМАНОВО: ул.Доне божинов , место Средорек , место Примакови ниви ( Вулканизер Раде , перална , механичарски работилници ).
  2021-04-21 09:00:222021-04-21 15:00:22Струга Дел од с.Корошишта, Струга.
  2021-04-21 09:00:002021-04-21 11:00:00Струмицас.Ангелци, излез од село према Седларци.
  2021-04-21 13:30:002021-04-21 14:00:00ШтипС.ЌОСЕЛЕРИ.
  2021-04-21 09:10:002021-04-21 11:00:00Тетовос. фалише , дел од с.Сараќино и дел од нас. Деребој позади Пофикс.
  2021-04-21 09:00:002021-04-21 14:00:00ДелчевоРУСИНОВО: НАСЕЛБА СУВИ ЛАКИ.
  2021-04-21 09:00:002021-04-21 16:00:00Скопје Аеродромс.Ново Село, освен куќите покрај р.Вардар.
  2021-04-21 10:00:002021-04-21 15:00:00КочаниКОЧАНИ: Бензинска Пумпа Макпетрол (пред АТОМ), ул. Вера Попова, ул. Енгелсова, Флорис, Ауто Велт, Офис Експрес, Филаделфија (на ул. 29 ти Ноември), ул. Кирил Ѕмбов (стара Енгелсова).
  2021-04-21 08:45:002021-04-21 13:00:00ДелчевоСело Очипала, место викано Брежје.
  2021-04-21 09:00:002021-04-21 15:00:00Гостиварс.Дебреше - област кај др.Јанко.
  2021-04-21 11:00:002021-04-21 12:00:00ОхридРЕСЕН: дел од улицата Борис Кидрич, делот од Горна Џамија према пат за Битола и Царев Двор.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја