недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 20.03.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 20.03.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-03-20 08:302024-03-20 15:00Битолас.Бистрица со околината
  2024-03-20 09:002024-03-20 11:30Велесдел од корисниците од ул. Андон Шурков во близина на Кожара
  2024-03-20 09:102024-03-20 11:00Велесул.Индустриска, нас.Железничка Станица, дел од с.Черкезе, с.Љубодраг, с.Ново Село, с.Умин Дол, с.Ропаљце
  2024-03-20 12:002024-03-20 14:00Велесм.в. Калина Чешма, АСНОМ (позади топилницата)
  2024-03-20 08:502024-03-20 09:50ВелесДел од корисниците на ул.Тодорче Николовски
  2024-03-20 08:302024-03-20 15:30Гостивариндустриска зона с.Врапчиште ( од наплатна рампа Гостивар кон Тетово)
  2024-03-20 09:252024-03-20 12:25Делчевос. Нов Истевник и с. Пасјак
  2024-03-20 09:002024-03-30 13:00КавадарциНЕГОТИНО: ул. Никола Карев
  2024-03-20 09:002024-03-20 13:00Кочанидел од викенд населба Пониква
  2024-03-20 09:302024-03-20 12:30КочаниВИНИЦА: с. Истибања
  2024-03-20 09:302024-03-20 14:30КочаниИГМ Брегалница, с. Бурилчево, с. Кучичиново, Мобимак Бурулчево
  2024-03-20 08:002024-03-20 14:00КумановоСпортски аеродром Аџитепе, Ново Куманово, с.Режановце
  2024-03-20 09:302024-03-20 15:00ПрилепВикенд населба над Езеро
  2024-03-20 09:002024-03-20 15:30Скопје Ѓорче ПетровЗЛОКУЌАНИ: ул. Скупи 20 во Злокуќани
  2024-03-20 09:002024-03-20 16:00Стругадел од корисниците во с.Подгорци
  2024-03-20 09:002024-03-20 14:30Тетоводел од с.Селце
  2024-03-20 09:152024-03-20 11:15Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Б.Кидриќ кај Симпл
  2024-03-20 10:002024-03-20 13:00ТетовоМАЛА РЕЧИЦА: објект кај ЕКОЛОГ во Мала Речица
  2024-03-20 09:002024-03-20 11:00ШтипС.ДОБРОШАНИ
  2024-03-20 09:002024-03-20 10:30Штип8-ми КМ ДАГОЕВО ПУМПИ, 8-ми КМ МОТЕЛ, СУШАРА ЛАРС, ИМАКО ВИНО, БРАНКО НИСЕВ, ЈОВАН ДИМИТРОВ, ИЛЕ РУМЕНОВ
  2024-03-20 11:002024-03-20 14:00ШтипОрдинации на ул.Борко Талев во Стар Здравен Дом Штип, ул.Борко Талев, Штип
  2024-03-20 12:302024-03-20 15:00ШтипС.СЕЛЦЕ И ПУХЧЕ
  2024-03-20 09:302024-03-20 13:30Штипсоларна централа Сарчиево БИХ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ