недела, февруари 25, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 19 04 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 19 04 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-04-19 08:452023-04-19 14:00Битолаул.Стрчин, ул. Партизанска, ул.Столе Попов, ул.Милтон Манаки, Пецо Божиновски
  2023-04-19 10:002023-04-19 12:00Охридс. Косел, дел од објектите наспроти ф-ка Костал (над магистралниот пат за Битола)
  2023-04-19 09:002023-04-19 12:00Охриддел од ул. Железничка (ДЕАДОР 2012 ДООЕЛ, ДТТУ ЦРНА РЕКА ДООЕЛ, ЕУРО СТИЛ ДООЕЛ, МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ, ХЕБЕЛ ДООЕЛ,АНДРОС ДОО )
  2023-04-19 11:002023-04-19 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Франце Прешерн
  2023-04-19 09:002023-04-19 13:00СтругаПОДГОРЦИ: дел од с. Подгорци
  2023-04-19 09:002023-04-19 14:00Стругадел од жителите на градот Струга кои живеат во централното градско подрачје,( ул Пролетерски бригади, Мите Димоски, Елпида Караманди, дел од ул.27-ми март ),Банките кои се наоѓаат на ул. Пролетерски бригади(Шпаркасе,НЛБ, Стопанска), маркет Тинекс (кај Дримот) и Трговски центар Фати трејд
  2023-04-19 08:002023-04-19 17:00Тетовообјекти кои се наоѓаат во населба Деребој(Ата, Млин , Нијази,Хајуп,Шампион,АЛБмил)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ