сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 18 11 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 18 11 2020

  ПочетокКраjЧасовиКЕЦАдреса
  2020-11-18 09:00:002020-11-18 14:00:00510 Скопје АеродромДРАЧЕВО - дел од ул. Маркова Река, дел од ул. Малешевска
  2020-11-18 10:00:002020-11-18 12:00:00211 Тетоводел од с. Боговиње кон автопат
  2020-11-18 09:30:002020-11-18 11:30:00211 ТетовоУл. 121, ул. 120, Градскиот пазар и објекти околу него
  2020-11-18 10:00:002020-11-18 15:00:00511 Тетоводел од с. Жеровјане од центарот кон с. Радиовце
  2020-11-18 10:00:002020-11-18 11:00:00112 Охридул. Воденичарска
  2020-11-18 09:30:002020-11-18 14:00:00514 Прилепс. Белушино
  2020-11-18 06:00:002020-11-18 10:00:00414 ПрилепКратки прекини поради манипулации во мрежа, Централно градско подрачје, Марино Маало
  2020-11-18 07:50:002020-11-18 16:00:00916 Кумановос. Матејче, Виштица, Никуштак (Хаки Мартиновиќ)
  2020-11-18 09:30:002020-11-18 14:00:00517 Штипдел од нас. Балканска, дел кон с. Чардаклија
  2020-11-18 09:00:002020-11-18 12:00:00318 Струмицас. Требичино
  2020-11-18 09:00:002020-11-18 15:00:00619 Гостиварул. Беличица - дел пред џамијата кон Вардар
  2020-11-18 09:00:002020-11-18 16:30:00721 Кичевосело Колари, село Зајас, Челиковци, Букојчани, железничка станица, дел од село Зајас Џума
  2020-11-18 08:30:002020-11-18 15:00:00721 КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД - дел од ул. Ѓорче Петров, дел од ул. Гоце Делчев, ул. Кочо Рацин, ул. Сремски Фронт и дел од ул. Партизанска
  2020-11-18 09:00:002020-11-18 15:00:00622 СтругаОбјекти позади дијализа
  2020-11-18 09:00:002020-11-18 14:00:00538 Скопје Васил ГлавиновДел од ул. Чаирска, дел од ул. Цветан Димов, дел од Ул. 7ма албанска бригада, дел од Ул. Афузпашина, дел од ул. Јајце, дел од ул. Бајрам Шабани, ОУ Тефејуз и дел од ул. Зеф Љуш Марку
  2020-11-18 09:30:002020-11-18 14:30:00539 Скопје Ѓорче Петровкорисниците во с. Буковиќ, Семениште, Паничари Раович, Ласкарци

  НАЈНОВИ ВЕСТИ