вторник, септември 26, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 18 08 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 18 08 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-08-18 09:00:002021-08-18 10:00:00Гостивардел од нас.Дутлок кон Д.Бањица
  2021-08-18 08:00:002021-08-18 14:00:00КумановоДЕЛ ОД УЛИЦАТА НИКОЛА ТЕСЛА.
  2021-08-18 08:00:002021-08-18 09:00:00КумановоДЕЛ ОД УЛИЦАТА ДОНЕ БОЖИНОВ, ПОТОЧНО ДЕЛ ОД СПОМЕН КОСТУРНИЦА, KОН НАСЕЛБА КАРПОШ.
  2021-08-18 08:30:002021-08-18 13:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: ул.Димитрие Чуповски, дел од ул. Методија Патчев бр.34,36,38,40
  2021-08-18 12:00:002021-08-18 15:30:00Скопје Аеродромдел од с.Горно Соње (кај црквата)
  2021-08-18 09:00:002021-08-18 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Објекти на ул. 4 и други околни улици
  2021-08-18 09:00:002021-08-18 13:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од ул.Андон Кецкаров ( објекти во близина на ул.Пекљане), ул.Пекљане
  2021-08-18 09:00:002021-08-18 13:00:00Тетовос.Одри, с.Доброште, с.Првце
  2021-08-18 08:00:002021-08-18 10:30:00Тетовонаселба Деребој

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја