среда, февруари 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 17 11 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 17 11 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-11-17 08:30:002021-11-17 11:00:00Битолас. Егри, ПВПП Торпедо Солар1, Торпедо Солар 2,
  с. Гнеотино и Пумпи Корнер
  2021-11-17 08:40:002021-11-17 14:00:00Битолас. Бач, с. Живојно, с. Гермијан, Викарди, Караула Гермијан и Космофон Живојно.
  2021-11-17 11:30:002021-11-17 14:00:00БитолаПумпи Корнер 1,2 и 3, Кременица Стопанство, Хераклеа, с. Кременица, Макминерал, и Механичарска работилница.
  2021-11-17 11:30:002021-11-17 14:30:00ВелесДел од улица Раштански пат бб
  2021-11-17 08:30:002021-11-17 11:00:00Гевгелијакорисниците од централниот дел на Гевгелија (околу казино Аполонија)
  2021-11-17 09:00:002021-11-17 12:00:00Гостиварс.Топлица (Дино Трејд)
  2021-11-17 08:45:002021-11-17 15:00:00Гостиварул.Браќа Блажески, ул.Седек Костоски
  2021-11-17 09:00:002021-11-17 15:30:00Гостиварс. Дебреше, делот кај Бензиска пумпа
  2021-11-17 09:00:002021-11-17 11:30:00Гостиварс.Дебреше _покрај река
  2021-11-17 10:30:002021-11-17 14:30:00КавадарциДЕМИР КАПИЈА: место викано Нафовод и Попова кула
  2021-11-17 10:00:002021-11-17 14:00:00Кавадарцис.Ваташа и ул.Страшо Пинџур
  2021-11-17 08:00:002021-11-17 16:00:00Кратовос.Горна Секулица.
  2021-11-17 09:00:002021-11-17 14:30:00Кратовос.Огут.
  2021-11-17 09:30:002021-11-17 12:00:00Кратоводел од с.Гиновци (околу бензинска Кратер).
  2021-11-17 12:30:002021-11-17 14:30:00Кратовоел од с.Конопница (маала Крстата Падина) и с.Тлминци.
  2021-11-17 09:25:002021-11-17 14:30:00Охридпоголем дел од с.Горно Лакочереј, Црква Св.Спас, Репетитор Горењска Чука, с.Ливоишта, с.Вапила, с.Куратица, с.Сирула
  2021-11-17 10:30:002021-11-17 11:30:00ОхридРЕСЕН: дел ул. 29ти Ноември (кракот кон Агроплод)
  2021-11-17 09:40:002021-11-17 15:30:00ОхридРЕСЕН: Пумпи Крушје, Мобимак Крушје, с.Крушје, с.Лева Река
  2021-11-17 09:05:002021-11-17 15:00:00ОхридРЕСЕН: Авто Камп Крани, Ресторан Крани, Пумпи Крани и околина на ТС Пумпи Крани, Хотел СВР Крани, овошни насади околу ТС Хотел СВР Крани
  2021-11-17 08:30:002021-11-17 15:00:00ОхридДел од ул.Прва Македонска Ударна Бригада во делот од Стобекс кон центар на град
  2021-11-17 09:00:002021-11-17 14:00:00Скопје АеродромДОЛНО КОЛИЧАНИ: дел од с.Долно Количани (кај гробиштата-лево од гл.влез)
  2021-11-17 08:50:002021-11-17 12:30:00Скопје Васил ГлавиновДолно Коњаре
  2021-11-17 09:00:002021-11-17 17:00:00Струмицадел од корисниците во с.Куклиш - на излезот од селото кон с.Свидовица
  2021-11-17 09:00:002021-11-17 14:00:00Тетовос.Селце Кеч, с.Ново Село Шар, с.Јеловјане, с.Урвич, НОВО СЕЛО:караула Мазрача
  2021-11-17 09:00:002021-11-17 15:00:00ТетовоЖЕЛИНО: базенот Олимпија на стариот пат за с.Желино
  2021-11-17 10:00:002021-11-17 13:00:00ШтипС.КАРАТМАНОВО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ