среда, февруари 1, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 17 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 17 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-03-17 08:10:002021-03-17 14:00:00Гевгелијадел од корисниците околу улиците Загребачка, Димитар Влахов, Илија Миов, Ристо Чавдаров, Титоградска
  2021-03-17 09:10:002021-03-17 14:00:00Гевгелијадел од корисниците од село Пирава, од школото до центарот и до игралиштето
  2021-03-17 11:00:002021-03-17 15:00:00Гостивардел од с.Дебреше кај школото
  2021-03-17 10:00:002021-03-17 15:00:00ДелчевоПЕХЧЕВО: ул.Даме Груев, Дел од ул.Илинденска кај Стадионот
  2021-03-17 08:00:002021-03-17 15:00:00КочаниПРОБИШТИП: с. Шталковица,с.Турско Рудари
  2021-03-17 09:00:002021-03-17 12:00:00Кочанис.Тркање делот околу школото и спортското игралиште, с.Тркање (на влезот на селото)
  2021-03-17 13:00:002021-03-17 14:00:00Охриддел од село Елшани, горниот дел од селото
  2021-03-17 09:30:002021-03-17 15:30:00Прилепдел од село Локвени
  2021-03-17 08:00:002021-03-17 10:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: Ул. Рудо од бр. 47 до бр.65, Бутел
  2021-03-17 09:45:002021-03-17 13:45:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Мечкин Камен, Сремски фронт и околните улички
  2021-03-17 09:30:002021-03-17 14:30:00Струмицадел од с.Ораовица околу новото игралиште и по должина на реката.
  2021-03-17 08:00:002021-03-17 12:00:00Тетовообјекти кои се наоѓаат на ул.Моша Пијаде, објекти кои се на улица Илинденска во близина на Земјоделското Училиште, објекти кои се на улица 166
  2021-03-17 10:00:002021-03-17 15:00:00Тетовообјекти кои се напојуваат од ТС ЈНА 1, на улица Дервиш Цара и улица Јане Сандански во близина на училиштето Лирија
  2021-03-17 09:00:002021-03-17 15:00:00ТетовоДОЛНО ПАЛЧИШТЕ: објекти кои се напојуваат од ТС Палчиште 6 - дел од објектите кои се наоѓаат на главниот пат и на влезот во селото

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја