понеделник, мај 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 24 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 24 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-03-24 10:00:002021-03-24 11:00:00ВелесВЕЛЕС: улица Роса Плавева, улица Белградска.
  2021-03-24 08:30:002021-03-24 14:00:00ДелчевоЗВЕГОР: Дел од село Звегор.
  2021-03-24 09:00:002021-03-24 14:00:00ДелчевоМОШТИЦА: Дел од село Моштица.
  2021-03-24 10:00:002021-03-24 14:00:00Кавадарцис.Фариш и место викано река Раец.
  2021-03-24 08:00:002021-03-24 10:00:00ОхридКОСЕЛ: дел од ц.Косел, објектите спроти КОСТАЛ (ЕМО).
  2021-03-24 09:30:002021-03-24 15:30:00ПрилепЛОКВЕНИ: дел од село Локвени
  2021-03-24 08:30:002021-03-24 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: зграда на ул.Козара бр.19.
  2021-03-24 12:30:002021-03-24 15:30:00Скопје АеродромГОРНО СОЊЕ: дел од ул.11 с.Горно Соње.
  2021-03-24 11:30:002021-03-24 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: ул.Воин Драшкоци зграда број 21.
  2021-03-24 09:30:002021-03-24 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Милан Марковиќ, Леринска и Козле (мали броеви).
  2021-03-24 09:30:002021-03-24 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Миле Поп Јорданов, ул.Јуриј Гагарин згр.21, згр.23 и околните згради.
  2021-03-24 09:00:002021-03-24 13:15:00Стругас.Лабуништа, с.Бороец и дел од потрошувачите на с.Подгорци.
  2021-03-24 10:00:002021-03-24 15:00:00ТетовоНЕРАШТЕ: дел од с.Нераште.
  2021-03-24 09:00:002021-03-24 14:00:00ТетовоТЕТОВО: објекти кои се наоѓаат кај Рамсторот и карши Рамсторот, објекти кои се наоѓаат кај пресекот на улиците ВС Бато и Вонвардарска, објекти кои се наоѓаат на пресекот на улиците Илинденска и Вонвардарска.
  2021-03-24 10:00:002021-03-24 14:00:00ШтипШТИП: населба Балканска.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја