петок, февруари 26, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 17 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 17 02 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-02-17 08:00:002021-02-17 15:30:00Кратовос.Коњух
  2021-02-17 09:25:002021-02-17 14:00:00КратовоУЗЕМ: Рудник Тораница
  2021-02-17 09:00:002021-02-17 11:00:00Кумановодел од ул Октомвриска Револуција зграда околу стакло пан, Згради кон ореов лад, И.Лола Рибар, ( Дубо пром, Мик Светиниколе, Екстра меин, Ѓоше рентген, пат за Бејтеви ниви, Стара кланица) )
  2021-02-17 08:00:002021-02-17 09:00:00Кумановоул.Тоде Мендол, Павле Станоев
  2021-02-17 09:00:002021-02-17 14:30:00Кумановос.Ропаљце, Ново село, Умин дол, Ропаљце млин, фаб.бет.блокара Ропаљце
  2021-02-17 08:00:002021-02-17 14:00:00Кумановоул.Др.Рибар
  2021-02-17 10:00:002021-02-17 13:00:00Охриддел од улицата Бистрица, во делот од улица Булевар Туристичка кон улица Железничка
  2021-02-17 09:00:002021-02-17 15:30:34Тетовос.Ларце, с.Добарце, с.Чифлик
  2021-02-17 10:00:002021-02-17 14:00:00ШтипУЛ.ЕГЕЈСКА, РАДАНСКИ ПАТ

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја