недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 15 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 15 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-15 09:00:002021-12-15 15:00:00ГостиварУл.Мара Угринова во близина на железничка пруга
  2021-12-15 08:45:002021-12-15 14:00:00Кумановодел од корисниците во с. Романовце и корисниците во с. Агино Село, Брзак, Романовце Самет 1 и 2, Јафи Гранити, Пупмна Станица Романовце и Железничка Станица Романовце
  2021-12-15 09:00:002021-12-15 15:00:00Скопје Аеродромс. Долно Лисиче и делот кон Драчево
  2021-12-15 08:30:002021-12-15 15:30:00Скопје Аеродромдел од бул. Видое Смилевски Бато спроти ПСС блок 1,3,5,9
  2021-12-15 09:00:002021-12-15 13:00:00Скопје АеродромЗЕЛЕНИКОВО - дел од корисниците околу Млекара
  2021-12-15 09:30:002021-12-15 13:30:00Тетоводел од објектите што се наоѓаат пред влезот за с. Брвеница
  2021-12-15 09:30:002021-12-15 13:30:00Тетоводел од ул. Борче Кочовски во близина на Црвен Крст
  2021-12-15 09:00:002021-12-15 15:00:00Тетоводел од с. Желино, објекти кои се после фабриката за бетонски прстени
  2021-12-15 10:00:002021-12-15 12:00:00Штипс. Долани, Текома и Електрана Долани

  НАЈНОВИ ВЕСТИ