недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 14 07 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 14 07 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-07-14 09:05:002021-07-14 14:00:00Велесс. Бистрица, Црешнево, Богомила, Нежилово, Чеплес, нас. Бистрица, Гулевска населба, Ореше, Папрадиште
  2021-07-14 08:00:002021-07-14 11:00:00ГевгелијаДавидово, Миравци, Петрово и Габрово
  2021-07-14 09:00:002021-07-14 11:00:00Кавадарцидел од улиците : Борис Кидрич, Рајна Соколова и Браќа Хаџитефови
  2021-07-14 08:00:462021-07-14 14:30:46Кочанис.Долно Градче, с.Костин Дол, с.Полаки, с.Небојани
  2021-07-14 07:30:002021-07-14 15:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: ул.Партизанска и дел од ул.Моша Пијаде.
  2021-07-14 08:15:002021-07-14 12:00:00КумановоПЕЛИНЦЕ: Без напојување со електрична енергија ќе биде дел од Пелинце, Никуљане, Челопек, Алгуња, Муталово, Четирце, Табановце БИП, Гулиновац, Коинце, Граничен премин Пелинце, Гранична полиција Пелинце
  2021-07-14 10:30:002021-07-14 12:30:00Охриддел од улицата Аџи Мустафа, во делот пресек од Шар Планина до Булевар Туристичка
  2021-07-14 09:00:002021-07-14 12:00:00Охриддел од улицата Абас Емин која се вркрстува со улиците Охридски Биргади, Анасатасија Узунова и Тетовска, маркет Бонида и сите останати објекти во овој дел
  2021-07-14 09:30:002021-07-14 10:30:00Охриддел од улица Железничка во делот наспроти Словин Билјана, место викано Дебело Поле кај река Грашница и Сушица
  2021-07-14 10:00:002021-07-14 15:00:00ПрилепГОСТИРАЖНИ: дел од село Гостиражни
  2021-07-14 07:30:002021-07-14 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Саса 18 и Саса 32 во Пинтија
  2021-07-14 09:30:002021-07-14 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Објекти во и околу Градски парк
  2021-07-14 09:25:002021-07-14 11:25:00Тетоводел од с.Камењане (на излез кон автопат)
  2021-07-14 13:00:002021-07-14 15:00:00Тетовос.Гргурница
  2021-07-14 09:00:002021-07-14 15:00:00ТетовоСТЕНЧЕ: водна пумпа с.Стенче и живинарска фарма на пат за с.Стенче, дел од с.Теново, објекти кои се на наоѓаат на вториот влез во селото кон џамијата, дел од с.Теново, објекти кои се после влезот кон с.Стенче
  2021-07-14 09:00:002021-07-14 15:00:00ТетовоСТАРО СЕЛО: сепарација Сурин, ЈАЖИНЦЕ: граничен премин Јажинце, караула Јажинце, Б.П Јажинце, караула Рогачево, репетитор Рогачево, с.Рогачево, с.Јажинце

  НАЈНОВИ ВЕСТИ