четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 12 04 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 12 04 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-04-12 08:452023-04-12 13:00Гостиварул.Ристо Оџаклиевски (покрај Гимназија) , ул.Никола Тесла
  2023-04-12 08:402023-04-12 14:00Делчевос.Чифлик Делчево, Голак, Војни Голак, детско одмаралиште Голак
  2023-04-12 08:302023-04-12 12:00Кочанидел од с.Прибачево, фабрика за ориз во с.Прибачево, фирми кај Сепарација Брегалница Прибачево
  2023-04-12 09:002023-04-12 14:00Кратовос.Ранковце, околу пазарот, вклучувајќи ја полициската и ветеринарната станица
  2023-04-12 09:002023-04-12 11:00КумановоБедиње
  2023-04-12 07:302023-04-12 14:30Кумановокорисниците од: Железничка станица
  2023-04-12 08:302023-04-12 12:30ОхридРЕСЕН: дел од корисниците на ул.Илинденска и ул.Мите Богоевски околу пазарот - централно подрачје на град Ресен
  2023-04-12 09:452023-04-12 14:30Охридс.Ботун, Асфалтна База Ново Село, плантажа Кинг Филд
  2023-04-12 09:002023-04-12 10:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Мирче Оровчанец
  2023-04-12 09:002023-04-12 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Кучевиште
  2023-04-12 09:002023-04-12 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Поп Богомил кај бр.9
  2023-04-12 10:002023-04-12 12:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Бул.Партизански Одреди бр.59 влез 4 и соседни влезови
  2023-04-12 10:002023-04-12 15:00СтругаДЕБАР: дел од жителите на нас. Венец 1 Дебар
  2023-04-12 09:002023-04-12 15:00Тетовообјекти кои се наоѓаат во населба Деребој и објекти кои се на патот за с.Фалише(Терзиија,Згјими Бош,ИнтерФантази,Арт,Пупунца,ШарскоЈагне,Бели 9,Шампион,Ата,МлинВитамил,Адили,Нијази)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ