петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 12 01 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 12 01 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-01-12 09:30:002022-01-12 14:00:00ПрилепСалида Аква Парк, поранешен објект на Туш кај Могилата на непобедените
  2022-01-12 09:00:002022-01-12 15:00:00Скопје Аеродромс. Смесница
  2022-01-12 13:00:002022-01-12 15:00:00Скопје АеродромДел од с.Чифлик, од џамија кон Св. Петка.
  2022-01-12 09:00:002022-01-12 11:00:00Скопје Аеродромул. Раде Ј. Корчагин (делот кон булевар), ул. Охридска, ул. Преспанска, ул. Петричка (потег помеѓу Охридска и Преспанска), ул. Ѓуро Ѓоновиќ (потег од ул. Охридска до ул. Раде Ј. Корчагин)
  2022-01-12 08:30:002022-01-12 13:00:00Скопје АеродромДел од ул. Киро Крстевски, бр. 4
  2022-01-12 09:00:002022-01-12 11:00:00Скопје Васил ГлавиновУл. Новопроектирана ББ, Визбегово и тоа потрошувачите: Еуробулс, Универзал, Дигитал центар и Еликсер
  2022-01-12 09:30:002022-01-12 14:30:00ШтипДЕЛ ОД С. ТРИ ЧЕШМИ, ДЕЛОТ ВО БЛИЗИНА НА ПОШТАТА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ