среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 11 08 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 11 08 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-08-11 06:00:002021-08-11 07:00:00ГевгелијаДИЕМ ГП Негорци, Интерконстракшн, Вори Прдејци, Душевна болница Негорци, Негорски бањи, Жито пром Блокотехна, Пилана Мрзенци, Бензинска пумпа Минка, Технопродукт-Блажо Ризов, Риго (Авлаќ), Оранжерии Негорци, Ледра, како и селата Прдејци, Негорци и Мрзенци (со исклучок на корисниците околу Бензинска пумпа Шимов )
  2021-08-11 09:00:002021-08-11 14:00:00Гостиварс.Ломница
  2021-08-11 08:30:002021-08-11 14:30:00Гостиварул.Лазар Лазарески, ул. 18 Ноември
  2021-08-11 08:30:002021-08-11 14:30:00Делчевос. Косевица, с.Саса, с.Моштица и Павлич Дол
  2021-08-11 08:45:002021-08-11 10:45:00Кумановодел од корисниците од ул Доне Божинов, Дел од Споменик Костурник до Нас.Карпош
  2021-08-11 08:00:002021-08-11 11:30:00Кумановодел од корисниците од Беле Грамаде - Еврос Комерц
  2021-08-11 08:30:002021-08-11 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Максим Горки на паргингот кај Мистер Џек помеѓу бул.Климент Охридски и бул.Теодосиј Гологанов, зграда бр.11 на ул. Максим Горки
  2021-08-11 08:30:002021-08-11 12:00:00Скопје АеродромСТУДЕНИЧАНИ: ул. 7 с. Батинци
  2021-08-11 08:00:002021-08-11 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Дел од ул.Салвадор Аљенде, крајниот горен дел лево од козјите патеки кон Водно
  2021-08-11 08:00:002021-08-11 15:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Христо Смирненски, дел од ул.Петар Поп Арсов, дел од бул.Партизански Одреди од Универзална сала до пресекот со ул.13ти Јули
  2021-08-11 08:00:002021-08-11 10:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: дел од село Шишево
  2021-08-11 09:00:002021-08-11 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: зграда на ул. Јуриј Гагарин бр. 28-6/6.
  2021-08-11 08:30:002021-08-11 11:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: с.Љубин, Долно и Горно Свиларе, Рашче, Бојане, Радуша, Дворце, Орашје, дел од с.Волково, Кучково и Кондово
  2021-08-11 09:00:002021-08-11 14:00:00СтругаДЕБАР: дел од ул.Атанасие Илиќ, Дебар.
  2021-08-11 08:30:002021-08-11 12:00:00Стругас.Јабланица, с.Лакајца.
  2021-08-11 07:00:002021-08-11 11:00:00Тетовос.Камењане, млекарата ХИТ 73
  2021-08-11 09:00:002021-08-11 13:30:00Тетоводел од с.Слатино
  2021-08-11 07:00:002021-08-11 09:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ул.Чичевачка и Кумановска

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја