четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 10 08 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 10 08 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-08-10 09:00:002022-08-10 14:00:00Гостивардел од с.Добридол-област кај школото.
  2022-08-10 09:00:002022-08-10 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Александар Мекедонски, ул.Кадињача, ул.Андреја Папрадишки.
  2022-08-10 08:30:002022-08-10 11:30:00Кичевосело Староец, Карбуница и Цоцан.
  2022-08-10 13:00:002022-08-10 15:00:00Струмицас.Подареш, дел од с.Ораовица, ТС Оливер Промет, ТС Арабаџиев, с.Јаргулица, с.Покрајчево, с.Злеово, Восанци, ТС Јуребо, Водовод Јаргулица, бензинска пумпа Еуро Петрол, ТС Бранко
  2022-08-10 06:59:322022-08-10 10:30:32ВелесДелови од улиците Питу Гули, Славе Петков,Глигор Прличев, Трајче Трајков Ракчето и околната
  2022-08-10 10:00:272022-08-10 15:00:27Стругаулица „Разме Малески“ кои се напојуваат од ТС Доктори
  2022-08-10 09:30:002022-08-10 11:30:00Кичевоул. Левче Стефаноски Тарзан, Ленинова, ул. Арсо Војвода
  2022-08-10 09:00:002022-08-10 14:00:00Тетовос.Теарце, делот околу амбулантата.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ