четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 09 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 09 02 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-09 08:00:002022-02-09 10:00:00Кратоводел од нас.Мусала, дел од нас.Бреза и дел од ул.Вера Пазаванкса.
  2022-02-09 08:00:002022-02-09 09:30:00КумановоРОМАНОВЦЕ: Асфалтна база Романовце, свињарска фарма во с.Романовце, млекара Алпина с.Романовце, Бензинска пумпа на Макпетрол на автопат во с.Романовце
  2022-02-09 10:00:002022-02-09 13:00:00Охридул.Будва
  2022-02-09 09:30:002022-02-09 13:00:00Прилепдел од улица Кеј 9ти Септември и Републиканска
  2022-02-09 09:00:002022-02-09 12:00:00Скопје АеродромДел од с.Нова Брезница, од раскрсницата за црквата кон Кула
  2022-02-09 12:00:002022-02-09 14:00:00Скопје АеродромНОВА БРЕЗНИЦА: Дел од с.Нова Брезница, помеѓу раскрсниците кон Козјак, кон Кула и кон Црквата
  2022-02-09 09:30:332022-02-09 12:30:33СтругаЛАБУНИШТА: Без напојување ќе останат дел од корисниците на с.Лабуништа кои се напојуваат од ТС Лабуништа Амбуланта
  2022-02-09 09:00:002022-02-09 15:00:00Струмицадел од корисниците на ул.Цветан Димов во населба Софилари, на клон кон пекара Тиме и Љоче магацин
  2022-02-09 09:00:002022-02-09 15:00:00ТетовоЈЕГУНОВЦЕ: Нелина Кафе на патот од с.Пршовце до с.Јегуновце
  2022-02-09 10:00:002022-02-09 13:00:00Тетоводел од с.Слатино
  2022-02-09 09:00:002022-02-09 13:00:00Тетовос.Мерово
  2022-02-09 09:30:002022-02-09 14:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: населба Свети Спас(Рудина)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ