сабота, февруари 27, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 07 10 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 07 10 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-10-07 09:00:002020-10-07 13:00:00ГостиварГОСТИВАР: с.Трница, с.Беличица, с.Горна Волковија, с.Сенце, с.Врбјане, с.Нистрово.
  2020-10-07 06:00:002020-10-07 14:00:00КавадарциКАВАДАРЦИ: улицата Гоце Делчев и делови од улиците: Љубашка, Народна Младина, Солунска Глава, Козара, Словенска.
  2020-10-07 13:00:002020-10-07 15:00:00КичевоКИЧЕВО: дел од село Грешница и ОУ Фаик Коница.
  2020-10-07 08:15:002020-10-07 14:30:00КочаниВИНИЦА: викенд населба Мисинџиева Чешма (покрај реката после рибарник Слив)
  2020-10-07 09:15:002020-10-07 14:00:00КочаниВИНИЦА: с. Пеклани.
  2020-10-07 10:00:002020-10-07 12:00:00ОхридОХРИД: Венчо.И, РЕМИС, Х.Милениум, Б2, Б4, Б5, Охридати Г4, Г5,ламела Ф1, 5/6, згр.Х1, Х2, Х3.
  2020-10-07 10:00:002020-10-07 15:30:00ОхридЈАНКОВЕЦ: дел од с. Јанковец, дел од с. Јанковец (влезот во селото до страна на с. Избишта и кракот према Тутлевски Бавчи).
  2020-10-07 12:30:002020-10-07 14:30:00ОхридОХРИД: Детска Градинка централна, О.У.Григор Прличев, дел од ул.Караорман, Ул.Даме Груев.
  2020-10-07 09:00:002020-10-07 15:00:00Скопје Аеродромс.Варвара
  2020-10-07 09:00:002020-10-07 15:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: ул.Малешевска, ул.Малешевска - 1, ул.Маркова Река, дел ул.Славка Динкова, дел од ул.Таки Даскалот и ул.Антон Димитров.
  2020-10-07 08:00:002020-10-07 15:30:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: Суташ- Илинден, ДМ Транс, Волво, Живинарска фарма, ТС Птичјеводство 3
  2020-10-07 08:00:002020-10-07 13:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: ул. Кримска бр. 20 до бр. 50, ул. Кумбара бр. 30 до бр. 55.
  2020-10-07 09:00:002020-10-07 13:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: Дел од улица Иван Манолев Куќи 3А-Б до 9А-Б, Дел од улица Иван Манолев.
  2020-10-07 10:30:002020-10-07 12:30:00СтругаГОРНО КОСОВРАСТИ: Дел од с.Г.Косоврасти.
  2020-10-07 10:00:312020-10-07 15:00:00Струга ул.27-ми Март Струга.
  2020-10-07 08:30:002020-10-07 10:00:00СтрумицаСТРУМИЦА: ул. Васил Сурчев, Објектите на Булевар ТИНЕКС и околни објекти
  2020-10-07 11:00:002020-10-07 12:30:00СтрумицаСТРУМИЦА: дел од ул. Пиринска, ул. Неретва, ул. Тодор Чучков, дел од ул. Кирил и Методиј, Предавател за Радио Струмица.
  2020-10-07 13:00:002020-10-07 15:00:00ТетовоЖЕЛИНО: дел од с.Желино.
  2020-10-07 10:00:002020-10-07 12:00:00Тетоводел од с.Ларце.
  2020-10-07 09:30:002020-10-07 15:00:00ТетовоГУРГУРНИЦА: репетитор Суроч и репетитор А1 Седларево, с.Гургурница, с.Луковица, с.Седларево.
  2020-10-07 09:30:002020-10-07 14:00:00ШтипШТИП: дел од нас.Балканска, кон Чардаклија.

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја