понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 07 06 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 07 06 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-06-07 09:002023-06-07 14:30БитолаТС: сепарација Водовод, Брод, фарма Старо Село, Скочивир, Бач, Живојно, космофон Живојно, Гермијан, Викарди, караула Гермијан
  2023-06-07 12:152023-06-07 15:00Гостивардел од ул.КЕЈ Братсво единство (област кон големиот пазар)., ул.Васил Василески, дел од ул.Панче Попоски- област кон пазарот и кај ресторан чардак), комплекс згради на ул.Панче Попоски - позади големиот пазар.
  2023-06-07 08:302023-06-07 12:00Гостиварул. Беличица-област после мост кон циглана
  2023-06-07 09:302023-06-07 13:00Делчевосело Смојмирово
  2023-06-07 09:102023-06-07 15:10КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: село Тополница, Томино Село, Сушица, Манастирец Осмолетка
  2023-06-07 07:302023-06-07 16:00Кратовос.Отошница, с.Гулинци, с.Станча, с.П'клиште, с.Герман и с.Нерав.
  2023-06-07 09:252023-06-07 11:30Кумановос. Студена бара
  2023-06-07 09:302023-06-07 11:30Кумановоод ул.Перо Чичо - Карап Маала
  2023-06-07 12:302023-06-07 14:30КумановоСТУДЕНА БАРА: с. Студена бара, Пчиња, Винце, Ново село - Студена бара
  2023-06-07 09:302023-06-07 11:30Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Емил Зола, дел од ул.Виктор Иго, дел од ул.Невена Георгиева Дуња
  2023-06-07 09:002023-06-07 14:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: ул.Румена Хаџипанзова
  2023-06-07 07:502023-06-07 15:30Скопје Васил ГлавиновМРШЕВЦИ: Мобимак с.Мршевци, с,Грушино, Мобимак с.Грушино, с.Бујковци, с.Бучинци, дел од село Мршевци
  2023-06-07 10:302023-06-07 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Фјодор Достоевски
  2023-06-07 12:002023-06-07 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Ринхини
  2023-06-07 09:002023-06-07 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: село Бродец, село Побожје, село Малино, село Танушевци, село Брест, дел од село Љубанци
  2023-06-07 09:302023-06-07 13:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Анкарска зграда 21, зграда 23, зграда 33, маркет „Рептил“
  2023-06-07 09:302023-06-07 13:30СтругаВРАНИШТЕ: с. Враништа
  2023-06-07 10:002023-06-07 15:00Стругадел од Мислешевски пат.
  2023-06-07 09:002023-06-07 13:00Тетоводел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат во сокакот кај чешмата
  2023-06-07 09:002023-06-07 14:30ТетовоСЕЛЦЕ, ЛАВЦЕ, Калето во Тетово
  2023-06-07 10:002023-06-07 14:00ШтипС.ЛОЗОВО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ