четврток, март 23, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 07 04 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 07 04 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-04-07 08:00:002021-04-07 14:00:00КумановоКУМАНОВО: дел од корисниците на ул.Доне Божинов ( кај место Средорек спротивно од Висто, сервис Демишковски , Аутоцентар Ацо, сервис CZ , ND инд и дуќаните пред ТС Средорек )
  2021-04-07 08:00:002021-04-07 09:00:00КумановоКУМАНОВО: место Споменик ( примакови ниви )
  2021-04-07 09:30:002021-04-07 14:30:00ПрилепПРИЛЕП: Дабнички Завој, Ѓорги Абаџиев, Васил Главинов.
  2021-04-07 09:30:002021-04-07 15:30:00Прилепсело Норово
  2021-04-07 09:00:002021-04-07 13:30:00Скопје АеродромДОЛНО СОЊЕ: с.Долно Соње, делот кон Говрлево.
  2021-04-07 10:00:002021-04-07 11:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: зграда на ул.23-ти Октомври бр.31.
  2021-04-07 09:00:002021-04-07 10:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: трафостаници Градинар Лозар и Типо на бул. Борис Трајковски, трафостаница Електроконтакт на бул. Борис Трајковски, трафостаници Дизајн Пинтија и Ник Велк на бул. Борис Трајковски без напојување со ел. енергија ќе останат сите стопански и нестопански субјекти напојувани од наведените Трафостаници на бул. Борис Трајковски.
  2021-04-07 09:00:002021-04-07 15:00:00Тетовос.Првце, дел од с.Доброште, хидроцентрали на Одринска река и Габровска река, с.Одри.
  2021-04-07 10:00:002021-04-07 12:00:00ШтипШТИП: УЛ.ИВО ЛОЛА РИБАР, ДЕЛ ОД УЛИЦА КАРЛ МАРКС.
  2021-04-07 10:00:002021-04-07 14:00:00ШтипШТИП: УЛ.ЕГЕЈСКА, ДЕЛ ОД УЛИЦА ДУЗЛАЧКИ РИД.
  2021-04-07 12:00:002021-04-07 14:00:00ШтипШТИП: УЛ.РАДАНСКИ ПАТ.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја