среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 06 10 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 06 10 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-10-06 09:00:002021-10-06 12:00:00Гостиварул. Мара Угринова, ул. Гоце Делчев, област кај авто куќа Цобе
  2021-10-06 09:00:002021-10-06 11:30:00Гостиварс. Добридол (старо школо)
  2021-10-06 10:00:002021-10-06 12:00:00Гостиварс.Дебреше, с.Врапчиште, с.Зубовце, с.Врањовце
  2021-10-06 13:30:002021-10-06 15:00:00Гостиварс.Топлица (на влез)
  2021-10-06 07:45:002021-10-06 14:30:00Делчевос. Чифлик Делчево, туристичка населба Голак, воен објект на АРМ на Голак
  2021-10-06 09:00:002021-10-06 15:00:00Кичевосело Кнежино
  2021-10-06 08:00:002021-10-06 16:00:00Кратовос. Герман, с. Орашац, с. Станча, с. Нерав, с. Пклиште
  2021-10-06 08:50:002021-10-06 15:00:00Кумановокорисниците од Романовце на крај кон Агино село, Брзак, Агино село
  2021-10-06 12:00:002021-10-06 16:00:00ПрилепДел од с. Дебреште
  2021-10-06 09:00:002021-10-06 13:00:00ПрилепКРИВОГАШТАНИ - Дел од ул. Филип Втори во с. Кривогаштани
  2021-10-06 09:00:002021-10-06 13:00:00Скопје Аеродромул. Стив Наумов бр. 69 и 69 А
  2021-10-06 09:00:002021-10-06 14:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Димо Хаџидимов, дел од ул. Марко Орешковиќ
  2021-10-06 08:00:002021-10-06 15:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Горноврановска
  2021-10-06 10:00:002021-10-06 12:00:00Скопје Васил Главиновиндустриска зона Бунарџик, фирми Ван Хол, Дура 1 и 2, Мурат, Пурпласт, Герешајмер
  2021-10-06 08:00:002021-10-06 15:30:00Скопје Васил Главиновул. 380, дел од ул. Славеј Планина
  2021-10-06 12:00:002021-10-06 14:00:00Скопје Васил ГлавиновМАРИНО - Гранд Експорт, Монмар, Тосама Трејд, Хавеп, Текспорт, Живинарска Фарма Кадино, Розенберг, Плантекс, Индустриска зона Марино, ул. 500, ул.537,528,529,517,501,532, зградите во Марино, Фирма Јуроп Сок - индустриска зона Чојлија, населба Јака - Илинден
  2021-10-06 08:00:002021-10-06 10:00:00Скопје Васил Главиновфирма Џонсон Мети (Индустриска зона Бунарџик)
  2021-10-06 10:05:002021-10-06 13:30:00Скопје Ѓорче Петровул. Никола Русински зграда број 3, број 3а, број 3б, кафе Флуид и околните потрошувачи
  2021-10-06 09:30:002021-10-06 15:30:00Стругас. Враништа (делот покрај патот Дебар-Струга)
  2021-10-06 09:00:002021-10-06 12:00:00Тетоводел од с. Палчиште
  2021-10-06 12:00:002021-10-06 15:00:00Тетовос. Челопек, Брвеница
  2021-10-06 11:00:002021-10-06 14:30:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - Интернат, Земјоделско училиште

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја