сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 06 07 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 06 07 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-07-06 08:30:002022-07-06 15:30:00БитолаТС: с. Древеник, Космофон Древеник, Базни станици на ЕВН, А1, МВР
  2022-07-06 05:30:002022-07-06 05:35:00Битоланас. Кланица, нас. Карпош, нас. Јени Маало, нас. Шехерзада (центар на градот), Битолска Млекара, Квасара, Цермат, с. Логоварди, и с. Новаци
  2022-07-06 08:00:002022-07-06 14:00:00Велесс. Иванковци
  2022-07-06 07:45:002022-07-06 14:00:00Гевгелијасите корисници од селата Црничани и Ѓопчели
  2022-07-06 06:00:002022-07-06 13:00:00Гостиварс.Сретково, с.Церово.
  2022-07-06 09:00:002022-07-06 15:00:00ГостиварУл.Борче Јованоски, населено место во близина на Пошта во Гостивар
  2022-07-06 09:00:002022-07-06 15:00:00Гостиварс.Долно Јеловце
  2022-07-06 10:30:002022-07-06 14:00:00ДелчевоБЕРОВО: Викенд населба Суви Лаки, с. Двориште,Бела Вода и Умленски Колиби
  2022-07-06 09:30:002022-07-06 12:00:00Кичеводел од корисниците во населба Карпош2, ул. Пиринска, дел од ул. Маршал Тито
  2022-07-06 09:30:002022-07-06 12:00:00Кичевонаселба Горица Кичево
  2022-07-06 08:30:002022-07-06 14:00:00Кочанис.Чешиново, с.Уларци
  2022-07-06 08:15:002022-07-06 14:00:00Кратовоод 08:15 до 14:00 с.Варовиште
  од 08:15 до 08:30 и од 13:50 до 14:00 без напојување ќе бидат ХидроЕлектраните ХПП ПЦЦ Нев Хидро, ХПП Кркљанка Река, ХПП Тораница, ХПП Крива Река 2, Гасификација и Граничен премин Деве Баир
  2022-07-06 07:45:002022-07-06 11:00:00Кумановоул,Др.Рибар, Ѓуро Ѓаковиќ, Бајрам Шабани, Тоде Мендол, Пток Серава, Доктор Нухи, дел од 3 МУБ - Објекти околу Гостилница Дома, Џипси
  2022-07-06 11:30:002022-07-06 13:30:00Кумановодел од корисниците од ул 3 МУБ од пазар до раскрсница со ул. Бајрам Шабани
  2022-07-06 09:00:002022-07-06 12:00:00Охриддел од ул. Пирин Планина, дел од ул. Стив Наумов
  2022-07-06 08:00:002022-07-06 13:00:00Скопје АеродромСопиште, Место викано Осојница
  2022-07-06 09:00:002022-07-06 14:00:00Скопје Аеродромдел од с.Горно Количани (ул.2)
  2022-07-06 09:00:002022-07-06 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Христо Батанџиев, ул.Мајски Манифест, ул.Јосиф Ковачев
  2022-07-06 10:30:002022-07-06 14:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од с.Ново Село позади бензинската Петрол Оил
  2022-07-06 09:00:002022-07-06 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на ул. Исаија Маџовски
  2022-07-06 09:00:002022-07-06 13:00:00ШтипУЛ.8-ми АПРИЛ, ДЕЛ ОД НАСЕЛБА ДУЗЛАЧКИ РИД

  НАЈНОВИ ВЕСТИ