четврток, јули 25, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 06.03.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 06.03.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-03-06 11:002024-03-06 14:00Велесдел од корисниците на ул.Тодор Јанев
  2024-03-06 09:302024-03-06 14:30Велесул.Благој Страчковски, ул.Прохор Пчински, ул.Ордан Џинот
  2024-03-06 09:002024-03-06 11:00ВелесЧАШКА: Населба Порцеланова, Чашка, Отиштино, Бањица, Оранжерии Чашка, Раковец, с.Чашка, Еловец, Голозинци, Тополка, Мелница, Лисиче, Брана Лисиче, Викендици Лисиче, Горно Врановци, Дреново, Долно Јаболчиште, Горно Јаболчиште
  2024-03-06 09:002024-03-06 14:00Гостивардел од с.Дебреше
  2024-03-06 09:002024-03-06 12:00Гостиварс.Балин Дол, ЧАЈЛЕ:мал дел од населба Питарница, с.Чајле
  2024-03-06 07:502024-03-06 14:00ДелчевоСливница-ратевска ширина
  2024-03-06 09:102024-03-06 12:00Кичевос.Извор, с.Кленоец, с.Душегубица, с.Иванчишта, с.Ехлоец с.Попоец с.Малкоец, Луис Гемстон, Гарден Де Лукс и ХХП Ехлоец
  2024-03-06 08:402024-03-06 15:00Кочанис. ПАНТЕЛЕЈ, с. НИВИЧАНИ, с.РАЈЧАНИ
  2024-03-06 09:302024-03-06 14:30Кочаниул. Тошо Арсов
  2024-03-06 09:302024-03-06 12:30Кочаниобјект на Територијална противпожарна единица ТППЕ- Кочани, Објект на Бетон Стопански двор
  2024-03-06 09:152024-03-06 16:15КумановоБЕЛАНОВЦЕ: с.Белановце, Белановце Викендици, Белановце Караула
  2024-03-06 08:002024-03-06 10:00ПрилепДел од ул.Прилепски бранители наспроти поштата ќе биде
  2024-03-06 08:302024-03-06 14:30Скопје Васил ГлавиновКАТЛАНОВО: с.Тотинци, Катлановско Блаце, Кожле, Бадар
  2024-03-06 08:302024-03-06 12:00Скопје Ѓорче ПетровНЕРЕЗИ: Дел од корисниците во с.Горно Нерези
  2024-03-06 12:002024-03-06 16:00Скопје Ѓорче ПетровГОРЊАНЕ: Корисниците од с.Горњани и викендиците
  2024-03-06 09:002024-03-06 12:00Скопје Ѓорче ПетровДел од потрошувачите на ул.Тодор Ципоски - Мерџан
  2024-03-06 09:302024-03-06 11:00Струмица МАКС Струмица (ПОЛИТЕКС), Ескон Инжинеринг, Иво ДООЕЛ Струмица, печатница ГРАФОСЕРВИС, НЕОТЕК системс, објекти на Локов ванчо, СТАР-ПАК во Политекс, ФРЕНКИ ДООЕЛ, КАМ Маркет, КОЛИД ФУДС (ПоЛИТЕКС) и др во круг на поранешен ПОЛИТЕКС
  2024-03-06 09:202024-03-06 13:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Р.Цониќ
  2024-03-06 09:002024-03-06 12:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Кумановска
  2024-03-06 09:142024-03-06 14:13Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Б.Миладинови, од Шарена Џамија кон Флоринас

  НАЈНОВИ ВЕСТИ