петок, септември 29, 2023
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 02 08 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 02 08 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-08-02 10:002023-08-02 13:00Охриддел од ул. Крали Марко и дел од ул. Стив Наумов, комплекс на поранешна ф-ка Слобода

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја