среда, февруари 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 02 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 02 02 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-02 09:30:002022-02-02 11:30:00Велесул. Трајко Бошковски Тарцан, цела населба Превалец, ул. Трајче Андреевски Петкановски, ул. Јордан Јорданов
  2022-02-02 09:00:002022-02-02 14:00:00Гостивардел од ул.ЈНА- кај Монтенегро
  2022-02-02 08:30:002022-02-02 10:00:00Скопје Васил ГлавиновСИНГЕЛИЌ: ул.Радован Ковачевиќ, маркер Кругер, С - Маркет, дел од ул.М.Андонов Ченто 3, дел од ул.М.Андонов Ченто 5, дел од ул.М.А.Ченто 7
  2022-02-02 09:00:002022-02-02 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Франце Прешерн
  2022-02-02 09:00:002022-02-02 11:00:00Струмицадел од ул.Благој Јанков-Мучето- од пицерија Бонита до ресторан Вила парк
  2022-02-02 09:15:002022-02-02 13:54:17Тетовоул.Борис Кидрич, В.С. Бато
  2022-02-02 11:00:002022-02-02 15:00:00Штипс.Долно и Горно Трогерци

  НАЈНОВИ ВЕСТИ