понеделник, март 8, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота недела 27 12 2020 и понеделник 28 12 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 27 12 2020 и понеделник 28 12 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-12-27 10:00:002020-12-27 12:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: Ул.Бутелска ББ
  2020-12-28 09:00:002020-12-28 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Орман.
  2020-12-28 10:00:002020-12-28 11:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Мајка Тереза бр.12 и бр.20
  2020-12-28 09:30:002020-12-28 15:00:00Прилепдел од село Саждево

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја