сабота, март 6, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 31 10 2020, недела 01 11 2020 и понеделник 02 11 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 31 10 2020 недела 01 11 2020 и понеделник 02 11 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-10-31 06:00:002020-11-01 12:00:00ГостиварГОСТИВАР: ул.М.Ч.Филипоски- област кај градскиот парк, дел од бул.Браќа Ѓиноски- област кај општината.
  2020-11-01 07:30:002020-11-01 11:30:00ШтипШТИП: сите погони во некогашна Селена.
  2020-11-01 12:00:002020-11-01 15:00:00ШтипШТИП: сите погони во некогашен Снабдител и нас.Жел.станица после силосите , погоните на Зогори, Грандтекс, Метро, Карма Бела и др
  2020-11-02 06:30:002020-11-02 07:00:00ШтипШТИП: с.Таринци, Карбинци, Радање и околината с.С.Караорман, Козјак, Оџалија и др. и сите погони во регионот на овие села.
  2020-11-02 08:15:002020-11-02 12:30:00Скопје Васил Главиновс. Катланово, с. Градманци, с. Летевци, с. Брезница
  2020-11-02 08:30:002020-11-02 14:30:00Делчевос. Двориште.
  2020-11-02 09:00:002020-11-02 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од корисниците на ул.Миладин Поповиќ и ул.Орце Николов.
  2020-11-02 09:00:002020-11-02 13:00:00Битолас. Дихово, с. Нижеполе, Ф-ка Дихово, Пилана Перо, Водовод Црвена, ХМС наслба Стрежево, Ски Лифт и Пелистер Антена со околните стопански и не стопански објекти.
  2020-11-02 09:30:002020-11-02 14:00:00ШтипШТИП: дел од нас. Македонка.
  2020-11-02 09:30:002020-11-02 15:30:00ПрилепПРИСАД: м.в. Надезеро Присад
  2020-11-02 09:35:002020-11-02 15:00:00ТетовоТЕТОВО: с.Ратае, дел од с.Жилче.
  2020-11-02 10:00:002020-11-02 14:00:00ШтипШТИП: дел од Исарот, ул.Бел Камен и др
  2020-11-02 13:00:002020-11-02 14:00:00ОхридТРПЕЈЦА: дел од с. Трпејца.
  2020-11-02 14:00:002020-11-02 18:00:00СтрумицаСТРУМИЦА: Централно градско подрачје Струмица, ул.Васил Сурчев,Титан-Комерц, Стопанска Банка, Основно Јавно обвинителство, Гимназија Јане Сандански, Рамстор, Ваикики, Голд кафе, Бабилон кафе, интернат Димитар Влахов, Централен регистар и др.

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја